A Panelux története az 1913-ban alapított híres luxemburgi Fischer Pékséghez köthető. Hálózatuk az évek során egyre több és több pékséggel növekedett, mely végül a Panelux anyacég 1965-ös megalakulásához vezetett. Mára már 7 különböző soron folyik a gyártás, hogy az egyre bővülő exportpiacot a legmagasabb minőséggel tudják kiszolgálni.
A Panelux, Európa egyik legmodernebb péksége és pékáru gyártója két különálló tevékenységgel: friss péktermékeket gyártanak a regionális, és fagyasztott termékeket a nemzetközi piacra. A vállalat az állandó innovatív gyártási folyamatoknak, a munkatársak szaktudásának és az egyedülálló kézműves receptjeinek köszönhetően világszerte ismert és elismert céggé vált.
Annak érdekében, hogy a vevői igényeket teljes mértékben ki tudják elégíteni nagy figyelmet fordítanak a minőségi alapanyagok és összetevők kiválasztására. A kenyerek és pékáruk gyártása során hagyományos módszereket és recepteket, kovászt, vajat és helyi gabonákat használnak, ezzel is garantálva a mindig magas színvonalú, kézműves minőséget.
Kovászos
Minden sós péktermék kovásszal készül, ezért egészségesebbek, finomabbak és tovább eltarthatóak. Elkészítés után nehezen száradnak ki, órákkal a sütés után is puhák maradnak.
Vajjal készült
Minden édes péktermék vajjal készült, ezért egészségesebbek, finomabbak, illatosabbak, ezáltal prémium
minőséget képviselnek.
Mindig friss és meleg
A csomagolásból könnyedén kivehető a kívánt mennyiség, így mindig pont elegendő, friss és meleg pékárut készíthet
vásárlóinak. Nem kell tervezni a napi beszerzéssel, bármikor előveheti a mélyhűtőből és kisütheti a termékeket.
Állandó minőség
A gondosan és nagy szakértelemmel válogatott , minőségi alapanyagoknak köszönhetően mindig konstans, prémium
minőséget kínálhat vásárlóinak.
Gyorsan elkészíthető
Az elősütésnek és előkelesztésnek köszönhetően a termékek nagyon gyorsan elkészíthetőek. Mindig konstans, prémium
minőséget kínálhat vásárlóinak.