A Panelux története az 1913-ban alapított
híres luxemburgi Fischer Pékséghez köthető. Hálózatuk az évek során egyre
több és több pékséggel növekedett, mely végül a Panelux anyacég 1965-ös
megalakulásához vezetett. Mára már 7 különböző soron folyik a gyártás,
hogy az egyre bővülő exportpiacot a legmagasabb minőséggel tudják
kiszolgálni.
A Panelux Európa egyik legmodernebb
péksége és pékáru gyártója két különálló tevékenységgel: friss
péktermékeket gyártanak a regionális, és fagyasztott termékeket a
nemzetközi piacra. A vállalat az állandó innovatív gyártási folyamatoknak,
a munkatársak szaktudásának és az egyedülálló kézműves receptjeinek
köszönhetően világszerte ismert és elismert céggé vált.
Annak érdekében, hogy a vevői igényeket
teljes mértékben ki tudják elégíteni nagy figyelmet fordítanak a minőségi
alapanyagok és összetevők kiválasztására. A kenyerek és pékáruk gyártása
során hagyományos módszereket és recepteket, kovászt, vajat és helyi
gabonákat használnak, ezzel is garantálva a mindig magas színvonalú,
kézműves minőséget.
Kovászos
Minden sós péktermék kovásszal készül, ezért egészségesebbek, finomabbak
és tovább eltarthatóak. Elkészítés utánnehezen száradnak ki, órákkal a
sütés után is puhák maradnak.
Vajjal készült
Minden édes péktermék vajjal készült, ezért egészségesebbek, finomabbak,
illatosabbak, ezáltal prémium
minőséget képviselnek.
Mindig friss és meleg
A csomagolásból könnyedén kivehető a kívánt mennyiség, így mindig pont
elegendő, friss és meleg pékárut készíthet
vásárlóinak. Nem kell tervezni a napi beszerzéssel, bármikor előveheti a
mélyhűtőből és kisütheti a termékeket.
Állandó minőség
A gondosan és nagy szakértelemmel válogatott , minőségi alapanyagoknak
köszönhetően mindig konstans, prémium
minőséget kínálhat vásárlóinak.
Gyorsan elkészíthető
Az elősütésnek és előkelesztésnek köszönhetően a termékek nagyon gyorsan
elkészíthetőek. Mindig konstans, prémium
minőséget kínálhat vásárlóinak.