A cég története 1892-ben kezdődik. Ebben az évben Léonce Blanc és
felesége Léontine megalapították családi vállalkozásukat Etablissements
Blanc néven Lubersac településen, Délnyugat-Franciaországban.
Léonce Blanc legfőbb innovációja a gyümölcsfeldolgozás gépiesítése volt.
Ez az új technológia a gyümölcs alapú termékek növekedését tette lehetővé
egy olyan országban, ahol épp csak felfedezték a tömegfogyasztás
koncepcióját.
Az "íz-kísérletező" és rendkívül kreatív ember, Léonce Blanc célja a
helyi gazdaságokból származó gondosan válogatott friss gyümölcsök
feldolgozása és ezáltal a legjobb minőségű gyümölcskészítmények
előállítása volt.
1970-ben a vállakozás összeolvadt a Valade cégcsoporttal. A biztos anyagi
háttérnek és világszínvonalú technológiának köszönhetően a Léonce Blanc
gyümölcspüréi a piacon elérhető legkiválóbb készítmények közé tartoznak.
Püréik tartósítószert, mesterséges aromát és színezéket sem tartalmaznak
és nagyon magas gyümölcstartalommal rendelkeznek, így a gyümölcs íze és
frissessége mindig visszaköszön a termékekből!
Tekintse meg széles választékunkat és válogasson a kiváló LÉONCE
BLANC prémium gyümölcspürékből!