Termékeink
Nyelvváltás
Menü
Fagylaltturné 2020

Fagylaltturné 2020

2020. 03. 13.

A 2020-as Fagylaltturnénk végére értünk, utolsó állomásként Nyíregyházán jártunk, ahogy a fagylaltok mellett felavattuk új telephelyünket is.

 

 

 

Már hagyomány, hogy a SIGEP után minden telephelyünkön (Budapest, Győr, Keszthely, Nyíregyháza, Szolnok) bemutatjuk fagylaltújdonságainkat, az aktuális év trendjeit, dekorációit, íz párosításait és természetesen mindent, ami a fagylaltozáshoz köthető.

Idén sem volt ez másként, a Babbi és a Pernigotti olasz fagylaltalapanyag gyártó cégektől hazahoztuk a legfinomabb ízeket, a legjobb pasztákat, variegatokat, golosákat és süteményporokat, a Mirantól a legjobb tölcséreket, a Léonce Blanc-tól a legérettebb gyümölcspüréket, a Poloplasttól az új lebomló termékeket és persze dekorációkat a fagylaltokra.

Pultjainkba 36 féle fagylalt került, újdonságokkal és izgalmas dekorációs ötletekkel. A Babbi pultban megkóstolhatták a Prémium vanília fagylaltot, mely gyermekkorunk vanília ízét idézi, látványos, izomalt cukorból készült díszekkel.  Az új gyömbér variegatonak nagy sikere volt a csokoládéfagylalton és a citromfagylalton egyaránt, a gyömbérre jellemző pikáns íz a variegatoban is visszaköszön, és igazi frissítő nyári fagylaltot készíthet vele! A Sacher torta nem csak a sütis pultban, hanem a fagylaltok között is megállja a helyét, a rétegek között a könnyen és gyorsan elkészíthető Babbi gluténmentes brownie-jával. Ha cukormentes fagylaltokat is szeretne vásárlóinak, most megkóstolhatta Stevias csokoládé és vaníliás újdonságainkat.

A Pernigotti pultban az amerikai ihletésű Reese’s-nek legalább akkora sikere volt, mint az Argentin karamellás keksz fagylaltunknak, amivel Nagy László cukrászmesterünk a 3. helyen végzett a tavalyi fagylaltversenyen gyártói kategóriában. Az új pisztácia fagylalt kaliforniai pisztáciából készült, melynek teljesen más az íze, mint mediterrán társainak, és lehetőség volt most az összehasonlításra is. Vegán alappal is készült fagylalt, így a tejtermékekre érzékenyek nem csak a sorbet-kat tudják fogyasztani, hanem olajos magvakból készült verziókat is. A Francia pirítós egyszerű mégis nagyszerű ötlet, ha valami újat mutatnának be: az édes kekszfagylaltra kissé savanykás erdei gyümölcs variegátot használtunk, így teljes egyensúlyban voltak az ízek. Méltán népszerű csokoládéfagylaltjainkhoz megérkezett a Gold csokoládé, mely a karamellizált fehércsokoládé ízét hordozza és legalább annyira sikeres, mint a külföldön nagy népszerűségnek örvendő fűszeres fagylaltunk a Chai Latte.

Ha mindezek után még fért valakibe fagylalt, lágyfagylaltgépünkből megkóstolhatták az új görög joghurtot, amit most sóskaramellel párosítottunk, ezzel mutatva új és mennyei íz párosítást a csokoládé-vanília tekerésen túl.

Nyíregyházi telephelyünk megnyitóján a gluténmentes sütemények mellett bemutattuk a Desszertötletek verseny győztes tortáját, a Kesukaramellt (készítette Karácsonyi Péter – Pierre cukrászda), pisztáciás profiterolokat, mennyei málnás brownie-t, sós falatkákat, paradicsomos bagettet, kesudiós kalácsot és még megannyi finomságot!

Ha Önnek ízlettek fagylaltjaink vagy a süteményeket készítené el vásárlóinak, akkor kérje a recepteket a marketing@bekaskft.hu email címen.

 

 

 

Bejelentkezés
Ahogy a legtöbb weboldal, a miénk is sütiket (cookie-kat) használ a nagyobb felhasználói élmény érdekében. A böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Tudjon meg többet
Értem