Termékeink
Nyelvváltás
Menü
Babbi tréning 2019

Babbi tréning 2019

2019. 04. 19.

A 2019-es Fagylaltbemutató turnénk után ismét vendégül láttuk a Babbi olasz fagylaltmestereit, Samuele Vecchit és Marco Antinorit.

A szokásos egy napos tréning nem tűnt elégnek mindarra, amit partnereinkkel terveztünk, ezért két naposra hirdettük meg a rendezvényt és jól tettük, mert újdonságaink, dekorációs és tálalási ötleteink mellett olyan különleges sós fagylaltokat is bemutattunk, amik éttermi környezetben is megállják a helyüket.

A tréningen debütált a Babbi új, gluténmentes Rue by Flambeé gluténmentes süteménymárkája. Így résztvevő partnereink megkóstolhatták a Red velvet piskótát, ami az amerikaiak egyik kedvenc süteménye, majd fel is használtuk a „Love” fagylalt egyik alkotóelemeként. A sütemények közül a Brownie volt az abszolút kedvenc, ami önmagában is megállja a helyét, de egy kis gianduiakrok golosával megbolondítva a tökéletes édesség! Tiramisu fagylalt került a pultba is és Samuele fagylalttortát is készített belőle, mely remek ötlet, ha nyáron desszertet ennénk, nem „csak” fagylaltot. Így egy fagylaltból máris két hasonló, mégis különböző finomság készíthető. Piskótából, Coperatura csokoládés fagylaltbevonóból, makadámia dióból és a krémes amarena fagylaltból készült „szendvicsünk” egy cseppet sem emlékeztetett a hipermarketekben kapható jégkrémekre, sokkal inkább egy remek desszert költeményre!

Mestereink tudják, hogy sok helyen lehet fagylaltot vásárolni, ezért a jó minőségű és finom gelato mellett fontos, hogy újdonságokkal és érdekességekkel is szolgáljunk a vásárlóknak. A Tiramisus fagylalttorta és Amerenás szendvics mellett készült kókuszos és sós karamellás trüffel golyó is fagylaltból, amit elkészíteni nagyon könnyű, az ízük pedig a legforróbb nyári napon is pezsdítő élményt nyújt bárkinek.     

Az édes ízek után jól esett valami sósat is enni, Marco és Samuele pedig kitettek magukért és készültek Mustáros fagylalttal és Fűszeres citrommal. Igen, elsőre nagyon furcsán hangzik, viszont a tálalással együtt igazi íz orgia! A mustáros fagylaltot desszertkanálban, frissen sült virslivel tálaltuk, a borsos citrom fagylaltot pedig teljes kiőrlésű pirítóson füstölt lazaccal. Hogy résztvevőinket idézzük: „Meglepő, mégis mennyei!”   

Zárásként hideg és meleg italokat készítettek olasz mestereink, előkerült a zúzott jég, a mixer és a kávéfőző is. A Base Per Gelato Caldo hab nemcsak a fagylaltokon állja meg a helyét, hanem tökéletes választás italok és pohárdesszertek készítéséhez is. Most többféle pasztával ízesítettük, majd kávéval és egy kis alkohollal hideg és meleg italokat készítettünk, ami tökéletes lezárása volt a két napos tréningnek.

Reméljük élvezték a tréninget és ihletet merítettek a bemutatott termékeinkből.

A Babbi Rue by Flambeé gluténmentes termékeinkért kattintson ide! A Babbi fagylalt alapanyagaiért és jégkásaporaiért pedig ide

Bejelentkezés
Ahogy a legtöbb weboldal, a miénk is sütiket (cookie-kat) használ a nagyobb felhasználói élmény érdekében. A böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Tudjon meg többet
Értem