Idén is a Kéhli vendéglő adott otthont a kóstolónknak, ahol a séf 4 fogásos menün keresztül mutatta be a Senna termékek használatát, és még rövid bemutatót is tartott a felhasználásukról:
Előételként bükkfával füstölt pisztrángot kóstoltunk, amihez fokhagymás szósz volt a kísérő. Főételként barbecue szósszal készült pulled pork-ot tálaltak salátával és kovászos kenyérrel, amihez remekül illett a nap érlelte paradicsomból, hagymából és ropogós paprika keverékéből készült enyhén pikáns és füstös illatú barbecue szósz. Bár ekkorra már jóllaktunk, de a kemencés margarita pizza nem maradhatott ki a menüből, hiszen a Senna pizzaszósza igen sokoldalúan felhasználható! Szendvicsekhez, paradicsomos ételekhez és mártásokhoz is kiváló választás. Levezetésként – már akibe még fért egy falat - egy „kis” gesztenyepüré érkezett, melyen tökéletesen állt a növényi tejszínhab.
Köszönjük ezt a ínycsiklandozó kóstolót a Kéhli csapatának és a Sennának!
A Senna kínálatáért kattintson ide!