A bemutató résztvevői a tavalyi rendezvényhez hasonlóan egy egész napos tréningen vehettek részt a Veliche és a Békás Kft. szervezésében. A holland királyi család cukrásza, Peter Remmelzwaal mutatta be legújabb receptjeit és osztotta meg a Veliche csokoládék és Leman dekorációk legkülönfélébb felhasználási módjait. A tréninget megelőzően a Veliche képviseletében, Stanislaw Borysenko szenior export menedzser tartott előadást, bemutatva a cég szemléletét, szolgáltatásait, és hogy mik azok a hozzáadott értékek, amivel a cég partnereit támogatja, mint például a receptek, RFA tanúsítvány, üzleti és marketing támogatás.
Peter ebben az évben is nagy hangsúlyt fektetett az ízek és textúrák harmonikus megjelenésére. Partnereinket bevezette saját munkafolyamataiba, elleshették trükkjeit és saját szemükkel láthatták precíz, alapos és koncentrált hozzáállását.
A bemutató alatt természetesen nem csak megtekinteni, de kóstolni is lehetett a gyönyörű alkotásokat. Peter a tréning ideje alatt is kedveskedett általa készített bonbonokkal, így téve könnyebbé a várakozást a desszertek elkészüléséig.
A bemutatón készült
- étcsokoládé mousse-os Csokoládé kupola pirosgyümölcsös angolkrémmel és málnáskrémmel töltve,
- pisztáciás angolkrémmel és fahéjas fehércsokoládé mousse-szal készült Vörös tél torta, amit a fűszeres meggy kompót tett tökéletessé,
- klasszikus Csokoládés éclair fánk kakaós égetetett tésztából, valamint
- modern Maracujás-tejcsokoládés éclair fánk szilikonformával,
- csokoládés pekándiós brownie-ból, tejcsokoládés mousse-ból és feketeribizli coulis-ból Karácsonyi fatörzs torta karácsonyi ízben és formában,
- valamint pekándióval és karamellel töltött ropogós Tejcsokoládé bonbon
Az önmagában is impozánsan kinéző desszerteket Peter a Leman legújabb dekorációival emelte még magasabb szintre.
Bízunk benne, hogy minden résztvevő érdekes és inspirációkban gazdag napot töltött el a tréningen, és reméljük az itt bemutatott alkotások hamarosan visszaköszönnek az üzletek pultjaiban is!