Személyre szabott fagylalt tréning a Babbi fagylaltmesterével
2022. 10. 03.
Idén ünnepelte 70. születésnapját a prémium fagylaltalapanyag-, tölcsér- és ostya gyártással foglalkozó Babbi, ezért júliusban nyereményjátékot hirdettünk, ahol minimum nettó 100.000 forintért Babbi termékeket vásárló partnereink között személyre szabott tréningeket sorsoltunk ki a Babbi fagylaltmesterével, Luca Rasi-val.
Fontos számunkra, hogy a termékek mellé kellő szakmai támogatást nyújtsunk partnereinknek, ezért is utazott ide kiemelt partnerünk nemzetközi szinten elismert fagylaltmestere, aki különböző praktikákkal, ötletekkel és receptekkel látta el a nyerteseket.
A tréning a Békás Kft budapesti bemutatókonyhájában került megrendezésre, ahol több, mint 20 féle fagylaltot készítettek partnereink egy jó hangulatú beszélgetés keretein belül. Az előzetes igényeket felmérve, különféle fagylaltok készültek: például hagyományos Nonna Pia és Tiramisu, amit különböző dekorációs elemekkel tettek különlegessé – hiszen sokan a külső és nem pedig az ízkombináció alapján választják a fagylaltot! De olyan extra ízekben sem volt hiány, mint az olasz marsala borból készült malaga vagy a pisztácia&mandarin kombináció. Ha már pisztácia, abból bizony nem volt hiány, legalább négy féle változat készült a hagyományostól kezdve – 100-as alappal és neutroval is-, a sós pisztácián keresztül egészen a mentes változatokig. Legnagyobb sikere kétségtelenül a Waferini születésnapi fagylaltnak lett, amelynek alapja a vaníliás nápolyiból készült paszta és a mogyorós nápolyiból készült variegato, melyek gyártásával 1952-ben indult a Babbi gyár.
Követve a trendeket és a vevői elvárásokat, fontosnak tartjuk a mentes fagylaltok készítését is, hogy mindenki megkóstolhassa a finomabbnál finomabb Babbi termékeket, ezért a pisztácia mellett készültek mentes tej- és étcsokoládé variációk, valamint gyümölcs fagylaltok is.