Különleges előkeverék fánkokhoz és más olajban sült fánk jellegű vajjal/margarinnal készült termékekhez. Egyszerű felhasználás, megbízható minőség, biztos kelesztés.
Eredmény: nagy térfogatú, jól megtartott gallérral (szalag) rendelkező fánk, mely hosszan puha marad.
Adagolása: 20% a liszt súlyára számolva
| Sütőben süthető fánk |
| Búzaliszt 55 |
2000 g |
| Uniferm Berliner twenty |
400 g |
| Vaj |
250 g |
| Uniferm Back-hefe élesztő |
150 g |
| Kristálycukor |
95 g |
| Tojás (egész) |
520 g |
| Víz (kb.) |
610 g |
| Összesen: |
4025 g |
| Olajban sült fánk alaprecept |
| Búzaliszt 55 |
10000 g |
| Uniferm Berliner twenty |
2000 g |
| Vaj |
1000 g |
| Uniferm Back-hefe élesztő |
1000 g |
| Tojás (egész) |
2500 g |
| Víz (kb.) |
3000 g |
| Összesen: |
19500 g |