Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Referenciáink

Cziniel cukrászda

web nanasi.jpg"Több üzletben dolgoztam már együtt mint beszállítóval a Békás Kft-vel. Egy jó üzlet működésének az alapja minőségi alapanyagokból, minőségi áru előállítása. a minőségi alapanyagokon kívül a Békás Kft esetében elégedett vagyok a pontosságukkal, korrektségükkel, szállító bázisukkal. Nagy előnyük, hogy minden árut raktárunkba a helyére pakolnak. Ha valaki üzletet nyit ilyen beszállítót kívánok neki."

Ziniel Barnabás

 

 

Zila kávéház

zila.JPG

"Azért vásárolok a Békástól, mert rugalmas,megbízható cég, pontos a kiszállítás, a közvetlen, személyes kapcsolattartás is jól működik. Az árukészlet teljes mértékben kielégíti mind a cukrászat , mind az étterem igényeit. A kezdetektől - 17 - éve a Békástól vásárolunk."

Zila László

 

 

 

 

 

Pékmester Pékárukészítő Bt.

pekmester.JPG"17 éve vásárolunk a Békás Kft-től, mert megbízható, pontos cég. Minden kolléga udvarias, a rendelést felvevő hölgyek segítőkészek, kedvesek, minden problémát megoldanak."
Rábai Gábor

 

 

 

 

 

 

Kemence pékség

kemence.JPG"A Békás Kft. minőségi alapanyagokat jó áron, pontos kiszállítással, aktív üzletkötői munkával, havi akciókkal, folyamatosan megújuló választékot kínál a pékségünk részére."
Egervári Erika

 

 

 

 

 

 

Pegenini étterem és Mandulás cukrászda

belvedere.jpg"Folyamatosan bővülő áru igényünket az elvárásainknak megfelelő minőségben és időben szállítják! Szolgáltatásával, áraival meg vagyunk elégedve, ezért továbbra is számítunk a Békás Kft.-re!"
Horváth Csaba

 

 

 

 

 

Surányi cukrászda

suranyi_2.jpg

"Örül a szívem, lelkem amikor arra gondolok, hogyan kezdték és most hol tartanak. Rengeteg munkával, idővel és sok lemondással járt ennek a cégnek a fejlődése. Mai napig mindenki udvarias, a raktárban példás rend van. Csodálatos ahogy kicsikből nagyok lettek."

Surányi István

 

 

 

 

 

Náncsi Néni Étterem

web nancsi neni.jpg"Nagyon meg vagyunk elégedve a Békás Kft. szolgáltatásaival, ezért továbbra is fenn kívánjuk tarani az üzleti kapcsolatunkat."
Schadler Zsófia

 

 

 

 

 

 

 

 

Édes Anna Cukrászda

web edes anna.jpg"Gyümölcsöző kapcsolatunk 1992 óta tart, egymás kölcsönös megelégedésére. Piacképes, naprakész árakon, a választék megfelelő és magas színvonalú."
Pongó Andrásné

 

 

 

 

 

 

Gálfi Béla Kht Pomáz

web galfi.jpg"Nagyon korrekt partner, segít az áruk beszállításában. Eltudom mondani, hogy extra igényeket is kielégíti. A felmerülő hiányosságokról rögtön telefonon tájékoztatnak. Továbbra is szeretnénk ezt a kapcsolatot fenntartani."
Rékasi Béláné

 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptötletek

Mentes tréning

Mentes tréning

- mert a polcokon helye van a mentes termékeknek is!

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page