Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Referenciáink

Cziniel cukrászda

web nanasi.jpg"Több üzletben dolgoztam már együtt mint beszállítóval a Békás Kft-vel. Egy jó üzlet működésének az alapja minőségi alapanyagokból, minőségi áru előállítása. a minőségi alapanyagokon kívül a Békás Kft esetében elégedett vagyok a pontosságukkal, korrektségükkel, szállító bázisukkal. Nagy előnyük, hogy minden árut raktárunkba a helyére pakolnak. Ha valaki üzletet nyit ilyen beszállítót kívánok neki."

Ziniel Barnabás

 

 

Zila kávéház

zila.JPG

"Azért vásárolok a Békástól, mert rugalmas,megbízható cég, pontos a kiszállítás, a közvetlen, személyes kapcsolattartás is jól működik. Az árukészlet teljes mértékben kielégíti mind a cukrászat , mind az étterem igényeit. A kezdetektől - 17 - éve a Békástól vásárolunk."

Zila László

 

 

 

 

 

Pékmester Pékárukészítő Bt.

pekmester.JPG"17 éve vásárolunk a Békás Kft-től, mert megbízható, pontos cég. Minden kolléga udvarias, a rendelést felvevő hölgyek segítőkészek, kedvesek, minden problémát megoldanak."
Rábai Gábor

 

 

 

 

 

 

Kemence pékség

kemence.JPG"A Békás Kft. minőségi alapanyagokat jó áron, pontos kiszállítással, aktív üzletkötői munkával, havi akciókkal, folyamatosan megújuló választékot kínál a pékségünk részére."
Egervári Erika

 

 

 

 

 

 

Pegenini étterem és Mandulás cukrászda

belvedere.jpg"Folyamatosan bővülő áru igényünket az elvárásainknak megfelelő minőségben és időben szállítják! Szolgáltatásával, áraival meg vagyunk elégedve, ezért továbbra is számítunk a Békás Kft.-re!"
Horváth Csaba

 

 

 

 

 

Surányi cukrászda

suranyi_2.jpg

"Örül a szívem, lelkem amikor arra gondolok, hogyan kezdték és most hol tartanak. Rengeteg munkával, idővel és sok lemondással járt ennek a cégnek a fejlődése. Mai napig mindenki udvarias, a raktárban példás rend van. Csodálatos ahogy kicsikből nagyok lettek."

Surányi István

 

 

 

 

 

Náncsi Néni Étterem

web nancsi neni.jpg"Nagyon meg vagyunk elégedve a Békás Kft. szolgáltatásaival, ezért továbbra is fenn kívánjuk tarani az üzleti kapcsolatunkat."
Schadler Zsófia

 

 

 

 

 

 

 

 

Édes Anna Cukrászda

web edes anna.jpg"Gyümölcsöző kapcsolatunk 1992 óta tart, egymás kölcsönös megelégedésére. Piacképes, naprakész árakon, a választék megfelelő és magas színvonalú."
Pongó Andrásné

 

 

 

 

 

 

Gálfi Béla Kht Pomáz

web galfi.jpg"Nagyon korrekt partner, segít az áruk beszállításában. Eltudom mondani, hogy extra igényeket is kielégíti. A felmerülő hiányosságokról rögtön telefonon tájékoztatnak. Továbbra is szeretnénk ezt a kapcsolatot fenntartani."
Rékasi Béláné

 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Esküvői tortatrendek 2018

Esküvői tortatrendek 2018

Esküvői tortrendek 2018-ban

Sirha 2018

Sirha 2018

Magyarország legnagyobb élelmiszeripari szakkiállítása

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page