Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Referenciáink

                     

A Békásról a gyorsaság és a pontosság jut eszembe. Szeretjük, hogy a megszokott emberekkel dolgozunk, akikkel nagyon jó a kapcsolat, legyen szó sofőrről vagy üzletkötőről.

Dunapark Kávéház - Rácz Péter üzletvezető (Budapest)

A Kemence Sütőipari Kft 32 éves múlttal rendelkezik, és 27 éve vásárol a Békás Kft-től.

A hosszú kapcsolat titka, hogy rugalmas, megbízható, pontos cég és jó minőségű alapanyagokat szállítanak. Az üzletkötőik kommunikatívak, problémamegoldó és toleranciakészségük maximális.

Kemence pékség - Egervári Erika üzemvezető (Budapest)

Azért választottuk a Békás Kft-t fő beszállítónknak, mert nagyon felkészült és megbízható cégnek ismertük meg. Mindig rugalmasan állnak az extra kéréseinkhez is, pontos és gyors a kiszolgálás, kiszállítás. Nagyon jól felkészültek tavaly is a Magyarország Tortája alapanyagaiból, szinte 100%-ig be tudtunk szerezni mindent a tortákhoz egy helyről, ami óriási könnyebbség volt számunkra.

Frer Cukrászda - Erdélyi Balázs tulajdonos, cukrászmester (Budapest)

Nyitás óta, immár 8 éve, dolgozunk együtt a Békás Kft.-vel. Mind az általuk kínált termékekkel, mind kommunikációjukkal maradéktalanul meg vagyunk elégedve.

Villa Bagatelle - Csák László pékmester (Budapest)

2008-as nyitás óta állunk kapcsolatban a Békás Kft nyíregyházi telephelyével. Tapasztalataink alapján elmondhatom, hogy nagyon korrekt, megbízható partnerünk a Békás. A mai követelményeknek megfelelően trendkövetők, alkalmazkodnak a vásárlói szokásokhoz és folyamatosan lépést tartanak a kor elvárásaival. Gondolok itt pl. a paleo, vegán, és táplálékallergiás termékeikre. Nagy hangsúlyt fordítanak a képzésekre, ami nekünk is hasznos, pl francia desszert kurzus, fagyis tréning Olaszországban.

Castello Cukrászda - Fehér Beáta tulajdonos (Tiszaújváros)

20 éve vagyunk a Békás Kft. vásárlói, édesapám már a kezdetektől a cég vásárlója. Fagylaltjainkhoz és süteményeinkhez magas minőségű alapanyagokat tudunk a Békástól beszerezni. 

Füzes Cukrászda - Ifj. Füzes István tulajdonos, 3. generációs cukrász (Budapest)

A Békás Kft. hűséges törzsvevőjeként, szuperlatívuszokban tudok beszélni. Állandó kiemelt figyelem partnerei részére, mindezt magas minőségben!
Vadgesztenye Cukrászda - Valiczek Józsefné (Budapest)

Hosszú évek óta állunk beszállítói kapcsolatban a Békás Kft-vel. Stabil, korrekt cég, gyors, pontos kiszolgálással, kiszállítással. Óriási készletekkel rendelkeznek, ha valami nem lenne, rövid határidővel beszerzik, rugalmasak.

Öcsi cukrászda - Borbély János tulajdonos (Győr)

Több, mint 25 éve vásárolunk a Békás Kft-től. Megbízhatóak, időre szállítanak. Széles választékuk lefedi a cukrászati és az éttermi alapanyag felhasználásunkat. A Zila tortaformákkal kezdettől fogva partneri kapcsolatban vagyunk, amelyek a Békás Kft összes telephelyén megvásárolhatók.

Zila Kávéház – Zila László tulajdonos (Budapest)

Közös történetünk kezdete 10 évre tekint vissza, azóta rendszeres a kapcsolatunk a Békás Kft –vel, és rövid időn belül a legnagyobb beszállítónk lett. Nagyon rugalmasak minden tekintetben, a szállítók segítőkészek, minden alapanyagot a helyére raknak a raktárunkban, nekünk nem kell vele foglalkozni. A rendelésfelvételnél lendületesen rögzítik az igényeinket, és ha valamit kifelejtünk, már jelzik is hogy nehogy lemaradjon. A képviselővel  nagyon közvetlen, baráti a kapcsolatunk, bármilyen igény esetén bizalommal fordulhatunk hozzá és minden munkatársukhoz, a legrövidebb időn belül kezelik. Széles termékkínálatukból megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb alapanyagokat. Mindenkinek ilyen beszállítót kívánok.

Mandula cukrászda - Csordás László tulajdonos (Debrecen)

Pékségünk indulása óta beszállítónk, nagyon meg vagyunk elégedve. Gratulálunk a folyamatos fejlődéshez, a minőséget mindig meghálálja a vevő. Nekünk csak a Békás Kft!

Pedró Pékség - Vajda Péter ügyvezető (Győr)

 

15 éve vásárolunk a Békástól, aki a legnagyobb és legmegbízhatóbb partnerünk. Bécsbe is Budapestről szállítjuk a salátáinkat, amikhez a Békástól vesszük az alapanyagokat. Rugalmasak, jó áron minőségi alapanyagokat biztosítanak. Szeretjük a sofőröket, akik mindig pontosan hozzák az árut.

Duran Szendvics - Varga Margit beszerzési vezető (Budapest)

A BÉKÁS Kft.-nek nyíregyházi megjelenése óta partnerei vagyunk.

Kiváló minőségű termékeket kínálnak cukrászatunk számára szinte mindig a legjobb áron az alapanyagok széles választékában.

Bemutatókkal, rugalmasságukkal, magas szintű szakmai hozzáértéssel segítik vállalkozásunk sikerét.

Mokka Cukrászda - Leányvári László tulajdonos (Nyíregyháza)

Jó felhívni a Békás Keszthelyi csapatát telefonon, mivel mindig ugyanolyan illemtudóan, segítőkészen és lelkesen kommunikálnak velünk. A személyes vásárlások pedig azért izgalmasak, mert mindig látni valami újat. Az akciók részleteiről elmaradhatatlanul tájékoztatnak. Az előrendeléseinket pontosan nyilvántartják, rendezvényeikre felhívják figyelmünk és invitálnak.

A kiszállító srácok barátságosak, gyorsak és tudják, hogy mit szállítanak!

Az üzletkötőnk igyekszik tájékoztatni minket az új termékekről, megismertetni a termékpalettát!

Összességében vidám, jól működő csapatnak látunk Titeket!

Esztrol Cukrászda - Sipos Roland tulajdonos (Zalaegerszeg)

A keszthelyi depó nyitása, azaz 2014 óta kapcsolatban vagyunk a Békás Kft-vel. A kiszolgálás magas minőségű, az értékesítők kedvesek, segítőkészek, a sofőrök egészen a raktár polcáig juttatják az árut. Az autók tiszták, a termékeket megfelelően szállítják. Minden fontos információt megkapok tőlük.  Egy igazán magas színvonalú, korrekt és családias hangulatú cég a továbbiakban is szívesen dolgozom velük.

Süsside Bt. Sütibolt - Németh Béla tulajdonos (Keszthely)

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Kenyér sommelier bemutató

Kenyér sommelier bemutató

Az első kenyér sommelier bemutató Magyarországon

Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page