Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Royal Steensma

Royal Steensma töltelékek és bevonók

A piacon 175 éve jelenlévő holland Steensma, a péksütemények széles skálájával, egyedülálló ismereteivel, rugalmassággal és egyedi, személyre szabott megoldásokkal biztosítja partnerei zavartalan és minőségi működését. Figyelemmel követik az aktuális piaci trendeket és a különböző célcsoportok igényeit, hogy a lehető legjobban reagálhassanak a változásokra és felmerülő igényekre.

A Kutatási és Fejlesztési részlegük évről évre nagy hangsúlyt fektet a különböző piaci célcsoportok igényeinek kielégítésére és a termékek egyszerű, gyakorlati alkalmazhatóságára. Töltelékeik a magyar piacon is megállják a helyüket: a közkedvelt ízek mellett, mint a 70%-os gyümölcstartalmú meggytöltelék, olyan innovatív frissítő mangó tölteléket is készítenek, mely 58%os mangó tartalmával az egyik legintenzívebb a piacon.

Az ügyfelekkel, a nyersanyagszállítókkal és a sütőipar más szállítóival együtt a legfrissebb fejlesztések olyan kiváló minőségű termékek előállítására szolgálnak, amelyek mindig figyelembe veszik a kereskedelmi megvalósíthatóságot. A piacon felmerülő kereslet mellett a technikailag képzett és kreatív csapatunk proaktív módon dolgozik az ágazat új megoldásain, a termékfejlesztés és a költségmegtakarítás lehetőségeit szem előtt tartva.

 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Esküvői tortatrendek 2018

Esküvői tortatrendek 2018

Esküvői tortrendek 2018-ban

Sirha 2018

Sirha 2018

Magyarország legnagyobb élelmiszeripari szakkiállítása

Sigep 2018

Sigep 2018

Európa legjelentősebb fagylaltkiállításán jártunk

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page