Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Norte

Félkész cukrászati alapanyagok és csokoládék

A spanyol Norte-Eurocao cég 1974 óta gyárt félkész termékeket a cukrászati és pékiparnak. 2004 óta a Holdfood Group tagja, mely rendkívül hasznos szakmai háttértámogatást nyújtva segíti elő a Norte-Eurocao termékeinek sikerét.
Leghangsúlyosabb jelenléttel az ibériai piacon bír, de köszönhetően a rugalmasságának és versenyképességének, fontos export tevékenységet is folytat.

A cég a piaci és vevői igényekkel összhangban határozza meg és fejleszti termékeit. Folyamatosan bővülő termékkínálatukban megtalálhatóak zselék, krémek, sütésálló töltelékek, fondok, tejszín stabilizálók, valódi csokoládék, tortabevonók, dekorációs termékek és emulgeálószerek, melyek közül széles termékválasztékot forgalmaz Magyarországon a Békás Kft.

A Norte termékek fő előnye, hogy könnyen és gyorsan használhatóak, így megkönnyítik a cukrászok/pékek dolgát: A Samoa Dekor és SprinGel zselék azonnal használható kész zselék, melegítés nélkül is alkalmazhatóak, és fényes felületet adnak. Elérhetőek natúr, csokoládé, karamell, és különféle gyümölcs ízekben. A töltelékek esetében fontos, hogy hosszú szavatossági idővel rendelkeznek és szobahőmérsékleten tárolhatóak; a Békás Kft. kínálatában megtalálhatóak csokoládés és vaníliás pudingok (Samoa Fresh), melyek egyaránt süthetőek és fagyaszthatóak; mogyorókrémek, Párizsi krém (Nooki), kakaós krém (Sacher Supreme), mely bevonatként alkalmazható. A bevonók között egyedinek számít a Zafiro Bitter étcsokoládés bevonó, mely 25%-os kakaótartalommal rendelkezik. Nem kell temperálni, gazdaságos, vékony rétegben lehet felvinni a termékre, használata egy bevonóé, de kinézete, íze és roppanósága a valódi csokoládééhoz hasonlít.

Norte-Eurocao fontosnak tartja a folyamatos fejlesztést és innovációt, ennek bizonyítéka a szakképzett technikusok alkotta kutatás-fejlesztés osztály. Feladatuk a termékfejlesztés, eljárások korszerűsítése és a gyári folyamatok ellenőrzése. Továbbá rendkívüli figyelmet fordítanak a magas minőség megőrzésére is: az alapanyagok kiválasztásától, a gyártáson keresztül, a kész termékek ellenőrzéséig, minden eljárási fázisban megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek.

Norte-Eurocao fő termékkörei:

-         Valódi csokoládék
-         Sütésálló töltelékek
-         Tortabevonók
-         Fondok
-         Krémek
-         Zselék
-         Tejszín stabilizálók
-         Dekorációs termékek

Norte akciók és katalógusok
Norte csokoládék és bevonók

Norte csokoládék és bevonók

Letöltéshez Kattintson ide
Norte katalógus

Norte katalógus

Letöltéshez Kattintson ide
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Sirha 2018

Sirha 2018

Magyarország legnagyobb élelmiszeripari szakkiállítása

Sigep 2018

Sigep 2018

Európa legjelentősebb fagylaltkiállításán jártunk

2018-as kiállítások a Békás Kft-vel

2018-as kiállítások a Békás Kft-vel

Vegyen részt Ön is a szakma legnagyobb kiállításain!

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page