Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Vevőtalálkozó 2017

Vevőtalálkozó 2017

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóinkkal, belföldi és külföldi partnereinkkel való szoros kapcsolat kialakítására és e kapcsolat ápolására. Ennek érdekében minden évben bemutatókat, workshopokat, találkozókat szervezünk, ahol mindig rengeteg látni- és kóstolnivaló várja az érdeklődőket.

Idén a Vevőtalálkozónk nyújtotta a lehetőséget, hogy a cukrász- és pékipari újdonságokat, trendeket, termékeket a vásárlóink megismerjék, megkóstolják és találkozzanak külföldi gyártó partnereinkkel is. Vásárlóink az egész országból érkeztek, mivel idén nem telephelyenként tartottuk meg vevőtalálkozónkat, hanem egy rendezvény keretében a budapesti Vasúttörténeti Parkban. A résztvevők közel 30 belföldi és külföldi kiállító újdonságait és termékeit tekinthették és kóstolhatták meg, és személyesen választ kaphattak minden felmerülő szakmai kérdésükre. A kóstolás mellett természetesen rendelést is lehetett leadni csak az adott napra vonatkozó kedvezményes árainkon.

Igazi látványos akcióban sem volt hiány, a több mint 400 vendég egy kaszkadőr showt is végig kísérhetett Piroch Gábor rendezésében, aminek igazán látványos helyszínéül szolgált a Vasúttörténeti Park.

Az est színvonalát a The Glamorous Company zenekar élő zenével kísért vacsorája emelte. Itt már a kikapcsolódásé volt a főszerep, de természetesen meglepetésekben sem volt hiány. A tombolahúzás során értékes ajándékok találtak gazdára. A beszállító partnerek jóvoltából különféle ajándékcsomagokat, vásárlási utalványokat sorsoltunk ki, valamint a Békás Kft. jóvoltából fődíjként egy két fős wellness hétvégét a felsőtárkányi Bambara Hotelbe.

A hangulatot tovább fokozta Király Viktor fellépése, aki nem csak saját számaival, hanem régi slágerekkel is szórakoztatta a vendégeket, és az est végére igazi party hangulatot varázsolt a rendezvényen.

Reméljük, hogy a vevőtalálkozóinkra nem csak sikeres szakmai rendezvényként, hanem igazi élményként is emlékeznek a kilátogatók, ahova máskor is szívesen jönnének.

Figyeljék továbbra is honlapunkat, hogy első kézből értesüljenek aktuális programjainkról!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page