Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Vevőtalálkozó 2017

Vevőtalálkozó 2017

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóinkkal, belföldi és külföldi partnereinkkel való szoros kapcsolat kialakítására és e kapcsolat ápolására. Ennek érdekében minden évben bemutatókat, workshopokat, találkozókat szervezünk, ahol mindig rengeteg látni- és kóstolnivaló várja az érdeklődőket.

Idén a Vevőtalálkozónk nyújtotta a lehetőséget, hogy a cukrász- és pékipari újdonságokat, trendeket, termékeket a vásárlóink megismerjék, megkóstolják és találkozzanak külföldi gyártó partnereinkkel is. Vásárlóink az egész országból érkeztek, mivel idén nem telephelyenként tartottuk meg vevőtalálkozónkat, hanem egy rendezvény keretében a budapesti Vasúttörténeti Parkban. A résztvevők közel 30 belföldi és külföldi kiállító újdonságait és termékeit tekinthették és kóstolhatták meg, és személyesen választ kaphattak minden felmerülő szakmai kérdésükre. A kóstolás mellett természetesen rendelést is lehetett leadni csak az adott napra vonatkozó kedvezményes árainkon.

Igazi látványos akcióban sem volt hiány, a több mint 400 vendég egy kaszkadőr showt is végig kísérhetett Piroch Gábor rendezésében, aminek igazán látványos helyszínéül szolgált a Vasúttörténeti Park.

Az est színvonalát a The Glamorous Company zenekar élő zenével kísért vacsorája emelte. Itt már a kikapcsolódásé volt a főszerep, de természetesen meglepetésekben sem volt hiány. A tombolahúzás során értékes ajándékok találtak gazdára. A beszállító partnerek jóvoltából különféle ajándékcsomagokat, vásárlási utalványokat sorsoltunk ki, valamint a Békás Kft. jóvoltából fődíjként egy két fős wellness hétvégét a felsőtárkányi Bambara Hotelbe.

A hangulatot tovább fokozta Király Viktor fellépése, aki nem csak saját számaival, hanem régi slágerekkel is szórakoztatta a vendégeket, és az est végére igazi party hangulatot varázsolt a rendezvényen.

Reméljük, hogy a vevőtalálkozóinkra nem csak sikeres szakmai rendezvényként, hanem igazi élményként is emlékeznek a kilátogatók, ahova máskor is szívesen jönnének.

Figyeljék továbbra is honlapunkat, hogy első kézből értesüljenek aktuális programjainkról!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page