Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Uniferm tréning 2017. január 31.

2017-ben is tréningek a Békás Kft.-vel

A Békás Kft. fontosnak tartja, hogy vásárlóit ne csak termékekkel szolgálja ki, de folyamatosan segítse is őket a fejlődésben, céljaik elérésében. A hosszú távú piaci siker titka a folyamatos tájékozottság, az innovatív szemlélet és a képesség a gyors reagálásra. A Békás Kft. számos nemzetközi szinten is elismert gyártóval és beszállítóval ápol rendkívül jó szakmai viszonyt, így mindig megfelelő és aktuális információkkal rendelkezik a cukrász-, pék- és gasztronómiai piac meghatározó trendjeiről, legújabb termékeiről, ígéretes lehetőségeiről és várható változásairól. Ezen tudás átadására alakította ki tréning és bemutató rendszerét, mely keretein belül minden évben különböző területekre koncentráló tematikus kurzusokat rendez meg.

Az idei év első tréningje a kiváló minőségű német alapanyagokat gyártó Uniferm cég termékeire fókuszált. A német cég Magyarországon talán legismertebb terméke az Aktiva sütőélesztő, azonban számos más külföldön kimondottan népszerű termékében is nagy potenciál van a magyar piacon. A Békás Kft. pontosan ezeket a termékeket mutatta be a résztvevőknek Bánki Viktor pékmester és Nagy László cukrászmester tolmácsolásában. FermFresh friss erjesztett pasztákból készítettek többféle kenyeret, kalácsot, bagelt, ciabattát, pogácsát és sós süteményt. A felsorolásból is kitűnik a paszták széleskörű felhasználhatósága, csakis a készítő fantáziáján múlik, milyen készterméket kíván belőlük készíteni. A FermFresh termékek további hatalmas előnye a szabad adagolhatóság és az egyszerű felhasználhatóság. Nincsen korlátozás, minden felhasználó maga dönti el, mennyit szeretne a pasztából egy adott recepthez hozzáadni, hogy a késztermék megfeleljen vásárlói ízlésének. Használatuk pedig nem igényel receptmódosítást vagy technológiai változtatást, így könnyen beépíthető a gyártásba. Három változatuk került bemutatásra: sütőtökleves és tökmagos, búzacsírás és kovászos illetve rozsmagos. A paszták mellett különböző adalékanyagokkal és magkeverékekkel ismerkedtek meg a résztvevők. A fokhagymát és olivaolajat tartalmazó, mediterrán ízvilágot idéző Pane Adria koncentrátum és a hétféle magvat tartalmazó Variokorn magkeverék azonnali sikert aratott. A tréning célja az is volt, hogy a farsangi szezonra ötletekkel szolgáljon. A túrófánk mix a tökéletes termék erre az időszakra: különösebb szaktudás nélkül, egyszerűen elkészíthető, ugyanakkor kreatív módon dekorálható, így megjelenésével és ízével rögtön a vásárlók kedvence lesz. A résztvevők a cég cukrászmesterével együtt készítettek el és dekoráltak jó pár darabot, így a termék pozitív tulajdonságairól mindenki meggyőződhetett.

A tréning ezúttal is sokakat megmozgatott és nagyon jó hangulatban telt, ahol mindenki gazdagodott új információkkal, választ kapott minden kérdésére és az interaktív lebonyolításnak köszönhetően első kézből tapasztalhatta meg milyen a termékekkel dolgozni.

A Békás Kft. 2017-ben is folytatja sikereses rendezvényeinek sorozatát. Ha Ön sem szeretne lemaradni róluk, látogasson el gyakran a www.bekaskft.hu oldalra! 

 

 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page