Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

ULTRABALATON 2017

A Békás Kft-nél nem csak a vevőkkel való kapcsolattartás a fontos, hanem hogy a cég dolgozói igazi csapatot alkossanak és jó kapcsolatban legyenek egymással. E célból neveztek a Békás Kft. munkatársai ebben az évben az ULTRABALATON futóversenyre, hogy együtt fussák körbe a magyar tengert, a Balatont. A 11 fős csapatunknak váltóversenyben kellett lefutni az összesen 218,2 km-es távot. A nevezők egyike sem volt még hasonló futóversenyen, sőt olyan is volt, akinek semmilyen versenytapasztalata nem volt és úgy vágott neki ennek az embert próbáló megmérettetésnek.  

 

Nem adta magát könnyen a Balaton, az időjárás nagyon megnehezítette a versenyzők dolgát. Egész nap erős viharos szélben, éjjel zuhogó esőben, zivatarban kellett teljesíteni a távot, még a Balaton hatalmas hullámai is beterítették a futóútvonalat. A csapat nagy álma a célba érkezés mellett, a 24 órán belüli teljesítés volt, ami sikerült is, 23 óra 30 perc alatt. E cél elérésében nem csak a futóknak volt szerepe, hanem azoknak a munkatársaknak is, akik segítették a csapatot mindenben, végig követték őket helyszínről helyszínre és a fotókat is készítették, nélkülük nem jött volna létre. Ezt csak is egy csapatként, együtt küzdve tudták elérni.

 

„Volt minden a sok-sok nevetés mellett: 27 óra alvás nélkül és komfortzónán kívül, fáradtság, feszültség, sérülés, de ennek ellenére bebizonyítottuk, hogy ha összefogunk és alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez, akkor együtt mindenre képesek vagyunk.” – Marcz Melinda, ügyfélszolgálati csoportvezető

 

„Köszönöm, hogy elhittétek, hogy megcsinálom és köszönöm, hogy elhitettétek, hogy meg tudom csinálni.” – Szegedy Péter, területi képviselő

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page