Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

ULTRABALATON 2017

A Békás Kft-nél nem csak a vevőkkel való kapcsolattartás a fontos, hanem hogy a cég dolgozói igazi csapatot alkossanak és jó kapcsolatban legyenek egymással. E célból neveztek a Békás Kft. munkatársai ebben az évben az ULTRABALATON futóversenyre, hogy együtt fussák körbe a magyar tengert, a Balatont. A 11 fős csapatunknak váltóversenyben kellett lefutni az összesen 218,2 km-es távot. A nevezők egyike sem volt még hasonló futóversenyen, sőt olyan is volt, akinek semmilyen versenytapasztalata nem volt és úgy vágott neki ennek az embert próbáló megmérettetésnek.  

 

Nem adta magát könnyen a Balaton, az időjárás nagyon megnehezítette a versenyzők dolgát. Egész nap erős viharos szélben, éjjel zuhogó esőben, zivatarban kellett teljesíteni a távot, még a Balaton hatalmas hullámai is beterítették a futóútvonalat. A csapat nagy álma a célba érkezés mellett, a 24 órán belüli teljesítés volt, ami sikerült is, 23 óra 30 perc alatt. E cél elérésében nem csak a futóknak volt szerepe, hanem azoknak a munkatársaknak is, akik segítették a csapatot mindenben, végig követték őket helyszínről helyszínre és a fotókat is készítették, nélkülük nem jött volna létre. Ezt csak is egy csapatként, együtt küzdve tudták elérni.

 

„Volt minden a sok-sok nevetés mellett: 27 óra alvás nélkül és komfortzónán kívül, fáradtság, feszültség, sérülés, de ennek ellenére bebizonyítottuk, hogy ha összefogunk és alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez, akkor együtt mindenre képesek vagyunk.” – Marcz Melinda, ügyfélszolgálati csoportvezető

 

„Köszönöm, hogy elhittétek, hogy megcsinálom és köszönöm, hogy elhitettétek, hogy meg tudom csinálni.” – Szegedy Péter, területi képviselő

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page