Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Szakmai út Olaszországban

A március 7-ei Uniferm tréninget követően a Békás Kft. szervezésében vevőink most Olaszországba utazhattak, a nagy múltú olasz fagylalt alapanyagokat gyártó Babbi vállalathoz, Bertinoroba március 19-22 között.

A BABBI 1952 óta szolgálja ki a fagylalt és a cukrászipar szereplőit gondosan válogatott összetevőkből készített alapanyagokkal. Mind a Békás Kft. mind a BABBI a hagyományokat és a minőséget legfőbbnek tartó filozófiát képviseli. A gyártó termékei egyedi, finomított alapanyagokból készültek hosszas, akkurátus kézműves eljárással.

A részvevők egy 2 napos tréningen vettek részt a BABBI székhelyén, ahol sok új információhoz jutottak, új technikákat ismertek meg és számos új termékkel is találkoztak. A tréning elméleti részén nagyon hasznos információkhoz juthattak azok, akik meg szeretnék tudni hogyan készül az igazi olasz kézműves fagylalt. Partnereink a résztvevők minden kérdésére készséggel válaszoltak és egyedi termékeiknek széles palettáját is prezentálták: tejes- és gyümölcsös alapok, fagylaltporok, paszták, variegátók, ostyák, öntetek és dekorációk mellett az itthon még kevésbé ismert Golosák is bemutatásra kerültek.

Vevőink meglátogathatták a BABBI székhelyén lévő gyárépületet is. Itt a szakemberek segítségével mindenki megismerhette a legkorszerűbb technikával felszerelt és egyúttal a magas minőségi elvárásoknak is megfelelő gyártó berendezések működését és bepillantást nyerhettek az itt dolgozók mindennapjaiba és a gyártás minden lépésébe egyaránt. A kenhető krémek gyártása, a paszták pasztörizálása, az ostyák sütése és a mogyorók, mandulák, pisztáciák pörkölése mind itt történik.

A két napos szakmai tréning után hazafele, egy kis kikapcsolódásként, a részvevők meglátogatták a Trieszt belvárosától mintegy 3 km-re fekvő XIX. századi romantikus Miramare kastélyt.

A tréningen résztvevők szakmai tapasztalatokkal és sok új élménnyel gazdagodva mentek haza.

 

 „Több olyan Babbi terméket is megismerhettem, amit ki szeretnék próbálni a munkám során.” – Flórián Gyula (Molding Kft.)

„A Babbi termékválasztéka bő, sokoldalú. Sok érdekességgel találkoztam az út során.” – Szabó Tünde (Castello Cukrászda)

„A tréning technológiai részén hasznos tanácsokkal gazdagodhattam. A karamellizált füge variegátó tetszett a legjobban.” – Horváthné Farkas Krisztina. (Kisgergely Kft.)

„A széleskörű termékválasztékukban én is találtam olyan új termékeket, amiket mindenképpen ki szeretnék próbálni.” Maródi István (Maródi Cukrászda)

  • Katalógusok

    Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

    Tovább
  • Receptek

    Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

    Tovább
  • Árváltozások

    Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
    Tovább
  • Adok-veszek

    Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

    Tovább
Hírek
Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptötletek

Mentes tréning

Mentes tréning

- mert a polcokon helye van a mentes termékeknek is!

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page