Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Szakmai út Olaszországban

A március 7-ei Uniferm tréninget követően a Békás Kft. szervezésében vevőink most Olaszországba utazhattak, a nagy múltú olasz fagylalt alapanyagokat gyártó Babbi vállalathoz, Bertinoroba március 19-22 között.

A BABBI 1952 óta szolgálja ki a fagylalt és a cukrászipar szereplőit gondosan válogatott összetevőkből készített alapanyagokkal. Mind a Békás Kft. mind a BABBI a hagyományokat és a minőséget legfőbbnek tartó filozófiát képviseli. A gyártó termékei egyedi, finomított alapanyagokból készültek hosszas, akkurátus kézműves eljárással.

A részvevők egy 2 napos tréningen vettek részt a BABBI székhelyén, ahol sok új információhoz jutottak, új technikákat ismertek meg és számos új termékkel is találkoztak. A tréning elméleti részén nagyon hasznos információkhoz juthattak azok, akik meg szeretnék tudni hogyan készül az igazi olasz kézműves fagylalt. Partnereink a résztvevők minden kérdésére készséggel válaszoltak és egyedi termékeiknek széles palettáját is prezentálták: tejes- és gyümölcsös alapok, fagylaltporok, paszták, variegátók, ostyák, öntetek és dekorációk mellett az itthon még kevésbé ismert Golosák is bemutatásra kerültek.

Vevőink meglátogathatták a BABBI székhelyén lévő gyárépületet is. Itt a szakemberek segítségével mindenki megismerhette a legkorszerűbb technikával felszerelt és egyúttal a magas minőségi elvárásoknak is megfelelő gyártó berendezések működését és bepillantást nyerhettek az itt dolgozók mindennapjaiba és a gyártás minden lépésébe egyaránt. A kenhető krémek gyártása, a paszták pasztörizálása, az ostyák sütése és a mogyorók, mandulák, pisztáciák pörkölése mind itt történik.

A két napos szakmai tréning után hazafele, egy kis kikapcsolódásként, a részvevők meglátogatták a Trieszt belvárosától mintegy 3 km-re fekvő XIX. századi romantikus Miramare kastélyt.

A tréningen résztvevők szakmai tapasztalatokkal és sok új élménnyel gazdagodva mentek haza.

 

 „Több olyan Babbi terméket is megismerhettem, amit ki szeretnék próbálni a munkám során.” – Flórián Gyula (Molding Kft.)

„A Babbi termékválasztéka bő, sokoldalú. Sok érdekességgel találkoztam az út során.” – Szabó Tünde (Castello Cukrászda)

„A tréning technológiai részén hasznos tanácsokkal gazdagodhattam. A karamellizált füge variegátó tetszett a legjobban.” – Horváthné Farkas Krisztina. (Kisgergely Kft.)

„A széleskörű termékválasztékukban én is találtam olyan új termékeket, amiket mindenképpen ki szeretnék próbálni.” Maródi István (Maródi Cukrászda)

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page