Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Szakmai út Lengyelországban

Szakmai út Lengyelországban

 

A Békás Kft-nél fontosnak tartjuk, hogy ne csak termékekkel álljunk vásárlóink szolgálatában, hanem folyamatosan támogassuk is szakmai fejlődésüket és sikerességüket a piacon. Erre törekedvén októberben szakmai utat szerveztünk a lengyelországi Gliwicébe. Lengyel partnereinkkel, az EcoTrade-del és a Kruszwicával együttműködve egy olyan 4 napos útra invitáltuk vásárlóinkat, ahol a résztvevők nem csak jól érezhették magukat, de egyúttal szakmailag is előreléphettek, sok hasznos információt tudhattak meg. Az első napi utazás és várnézés után a következő kettő napban a szakmai programok kerültek megrendezésre. Lengyel szakemberek tartottak bemutatót a legújabb trendeknek megfelelő termékekről, technikákról, különleges alapanyagokról. Minden elkészített terméket természetesen meg is lehetett kóstolni. A mákos alapú sütemények és a rendkívül magas mag- illetve antioxidáns tartalommal rendelkező Dynowsky kenyér osztatlan sikert arattak. Azonban nem csak sütemények és kenyerek széles választékát vonultatták fel, de számos kekszet is kipróbálhattak a vásárlók. A kiváló ár/érték arányuk, egyszerű elkészíthetőségük és rendkívül mutatós megjelenésük miatt népszerű termékek a résztvevőket is rögtön rabul ejtették. A kekszek az örök klasszikus csokoládés íztől a feketeribizlis-mentásig többféle ízben elérhetőek, így mindenki megtalálta a saját ízlésének megfelelőt. A termékbemutatót követően az Ecotrade és a Kruszwica munkatársai a cégek működésébe engedtek bepillantást.

Az út folyamán azonban nem csak a termékekről volt szó. Gliwicei péküzemeket is meglátogattak a vásárlóink, ahol mindenki személyes tapasztalatot gyűjthetett a lengyel pékségek mindennapjairól. A szakmai programokon kívül sörüzem- és bányalátogatással, bankettel és más meglepetésekkel tettük mindenki számára egy felejthetetlen élménnyé az utazást.

„Feledhetetlen négy nap volt ez számunkra, köszönhetően lengyel barátaink kiemelten figyelemre méltó és követendő szívélyes vendéglátásának és a Békás Kft. mindenre felkészült és vidám munkatársainak.”
Homó István, Szilágyi Pékség Kft.

 „Profin működött minden, sok újdonságot tanultunk, mindenre választ kaptunk, amire kíváncsiak voltunk. Most azon gondolkodunk, mely új termékeket próbáljuk ki.” 

Pongó András, Dian Caffe Kft.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page