Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Sigep

Sigep 2017

 

Az év eleje hagyományosan a szakmai vásárok időszaka. Ezek a rendezvények határozzák meg az adott év trendjeit, itt ismerheti meg a szakma a gyártó cégek újdonságait, innovációit.

A fagylalt kiállítások közül a legnagyobb jelentőséggel a Sigep bír. A kiállítást minden évben Riminiben, Olaszországban rendezik meg.  A Sigep megtestesít mindent, ami egy világszínvonalú szakmai kiállítást sikeressé tesz. Az expón új ötletekből és innovatív megoldásokból sosincsen hiány.  A szervezők minden alkalommal érdekes programokat is szerveznek, amelyek közül talán a fagylaltversenyek vonzzák a legtöbb érdeklődőt.

Mi képviselőink is jelen voltak az olasz beszállítóink standjain.

Az érdeklődők így magyar nyelvű tájékoztatást kaphattak, illetve nyelvi korlátok sem hátráltatták az olasz szakemberekkel való megbeszélést. A Babbi és Pernigotti cégek az expón mutatták be újdonságaikat, fejlesztéseiket és ötleteiket, így a kilátogatók első kézből értesülhettek a 2017-es évet meghatározó irányzatokról. Kiváló alkalom volt ez, a magyar cukrászok és fagylaltkészítők számára is, hogy ötleteket merítsenek, miképpen tudnák saját vállalkozásukat még sikeresebbé tenni. A standokon a beszállítók képviselői szeretettel vártak minden érdeklődőt. Ez egy kihagyhatatlan lehetőség volt a szakemberekkel való eszmecserére. Fontosnak tartjuk, hogy a vevőinkkel való együttműködés ne csak vásárlást jelentsen, sokkal inkább egy közös fejlődést.

A gépvásárlás egy pénz-és időigényes folyamat, így mindenképpen segítséget jelent, ha személyesen meg tudják tekinteni a teljes termékválasztékot, és lehetőségük van szakemberekkel megvitatni, hogy mely megoldás a legmegfelelőbb Önök számára. A Sigep remek alkalom volt erre, a gépvásárláson gondolkozó fagylaltkészítők jobban megismerhették az Icetech és Frigomeccanica gépeket és pultokat. Itt is próbáltunk segíteni mind szakmailag, mind tolmácsolásban. 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page