Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Sigep

Sigep 2017

 

Az év eleje hagyományosan a szakmai vásárok időszaka. Ezek a rendezvények határozzák meg az adott év trendjeit, itt ismerheti meg a szakma a gyártó cégek újdonságait, innovációit.

A fagylalt kiállítások közül a legnagyobb jelentőséggel a Sigep bír. A kiállítást minden évben Riminiben, Olaszországban rendezik meg.  A Sigep megtestesít mindent, ami egy világszínvonalú szakmai kiállítást sikeressé tesz. Az expón új ötletekből és innovatív megoldásokból sosincsen hiány.  A szervezők minden alkalommal érdekes programokat is szerveznek, amelyek közül talán a fagylaltversenyek vonzzák a legtöbb érdeklődőt.

Mi képviselőink is jelen voltak az olasz beszállítóink standjain.

Az érdeklődők így magyar nyelvű tájékoztatást kaphattak, illetve nyelvi korlátok sem hátráltatták az olasz szakemberekkel való megbeszélést. A Babbi és Pernigotti cégek az expón mutatták be újdonságaikat, fejlesztéseiket és ötleteiket, így a kilátogatók első kézből értesülhettek a 2017-es évet meghatározó irányzatokról. Kiváló alkalom volt ez, a magyar cukrászok és fagylaltkészítők számára is, hogy ötleteket merítsenek, miképpen tudnák saját vállalkozásukat még sikeresebbé tenni. A standokon a beszállítók képviselői szeretettel vártak minden érdeklődőt. Ez egy kihagyhatatlan lehetőség volt a szakemberekkel való eszmecserére. Fontosnak tartjuk, hogy a vevőinkkel való együttműködés ne csak vásárlást jelentsen, sokkal inkább egy közös fejlődést.

A gépvásárlás egy pénz-és időigényes folyamat, így mindenképpen segítséget jelent, ha személyesen meg tudják tekinteni a teljes termékválasztékot, és lehetőségük van szakemberekkel megvitatni, hogy mely megoldás a legmegfelelőbb Önök számára. A Sigep remek alkalom volt erre, a gépvásárláson gondolkozó fagylaltkészítők jobban megismerhették az Icetech és Frigomeccanica gépeket és pultokat. Itt is próbáltunk segíteni mind szakmailag, mind tolmácsolásban. 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page