Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Pernigotti tréning

Pernigotti fagylalttréning 2017. február 16-17.

 

A Békás Kft. nagyon fontosnak tartja a vevőivel, beszállítóival és a partnereivel való együttműködést, személyes kapcsolat kialakítását. E célból alakította ki tréningjeit, ahol a vevők megismerkedhetnek termékeik széles választékával, újdonságokkal és ezek felhasználásával.

A január végi sikeres Uniferm tréning után februárban megrendezésre került az olasz Pernigotti cég két napos fagylalttréningje, ahol Lorenzo Castellani fagylaltmester és segítője Nagy László cukrászmester által bemutatásra került a nagymúltú olasz cég kézműves fagylaltkészítésének titka. A Pernigotti nagy hangsúlyt fektet a tökéletes fagylalt alapanyagok kialakítására, az innovációra és az új technológiák fejlesztésére.  A vevők megismerhették a 2017-es év trendjeit, újdonságait és a fagylalt készítés olasz technikáját.

A program kezdeteként a Pernigotti fagylaltmestere megismertette a résztvevőkkel az olasz kézműves fagylalt fogalmát, majd az alapanyagok fontosságát és a tökéletes tejes fagyialap elkészítését mutatta be. Számos tejes fagylaltot készített el, amiknél a hagyományos ízeket helyezte a középpontba. Ezután jöttek a Pernigotti híres csokoládéfagylaltjai és végül a gyümölcsfagylaltok pasztából, gyümölcsből és püréből egyaránt. Továbbiakban beszélt a fagylalt kiegyensúlyozásának rejtelmeiről és arról is, hogy hogyan lehet kiszámítani a gyümölcsfagylaltok cukortartalmát. A tréning célja az volt, hogy ötletekkel szolgáljon a fagyiszezonra és hogy a résztvevők megtudják, mi az amiről egy jó fagylaltkészítő gondoskodik.

A tréning sok embert megmozgatott és nagyon családias hangulatban telt. Lorenzo Castellani fagylaltmester közvetlenségének köszönhetően a látogatók minden kérdésükre választ kaphattak és minden fagylalt különlegességet megkóstolhattak. Bízunk benne, hogy sok új, hasznos információval gazdagodtak, ami a 2017-es szezonban segítségükre lesz. 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page