Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Pernigotti tréning

Pernigotti fagylalttréning 2017. február 16-17.

 

A Békás Kft. nagyon fontosnak tartja a vevőivel, beszállítóival és a partnereivel való együttműködést, személyes kapcsolat kialakítását. E célból alakította ki tréningjeit, ahol a vevők megismerkedhetnek termékeik széles választékával, újdonságokkal és ezek felhasználásával.

A január végi sikeres Uniferm tréning után februárban megrendezésre került az olasz Pernigotti cég két napos fagylalttréningje, ahol Lorenzo Castellani fagylaltmester és segítője Nagy László cukrászmester által bemutatásra került a nagymúltú olasz cég kézműves fagylaltkészítésének titka. A Pernigotti nagy hangsúlyt fektet a tökéletes fagylalt alapanyagok kialakítására, az innovációra és az új technológiák fejlesztésére.  A vevők megismerhették a 2017-es év trendjeit, újdonságait és a fagylalt készítés olasz technikáját.

A program kezdeteként a Pernigotti fagylaltmestere megismertette a résztvevőkkel az olasz kézműves fagylalt fogalmát, majd az alapanyagok fontosságát és a tökéletes tejes fagyialap elkészítését mutatta be. Számos tejes fagylaltot készített el, amiknél a hagyományos ízeket helyezte a középpontba. Ezután jöttek a Pernigotti híres csokoládéfagylaltjai és végül a gyümölcsfagylaltok pasztából, gyümölcsből és püréből egyaránt. Továbbiakban beszélt a fagylalt kiegyensúlyozásának rejtelmeiről és arról is, hogy hogyan lehet kiszámítani a gyümölcsfagylaltok cukortartalmát. A tréning célja az volt, hogy ötletekkel szolgáljon a fagyiszezonra és hogy a résztvevők megtudják, mi az amiről egy jó fagylaltkészítő gondoskodik.

A tréning sok embert megmozgatott és nagyon családias hangulatban telt. Lorenzo Castellani fagylaltmester közvetlenségének köszönhetően a látogatók minden kérdésükre választ kaphattak és minden fagylalt különlegességet megkóstolhattak. Bízunk benne, hogy sok új, hasznos információval gazdagodtak, ami a 2017-es szezonban segítségükre lesz. 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page