Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Pernigotti fagylaltporok

Az olasz Pernigotti céget 1860-ban egy piemonti városban, Novi Ligureben alapították. Kezdetben csak csokoládé gyártással foglalkoztak, majd az elsők között kezdett el a cég fagylalt alapanyagokat is gyártani. 

Innováció, kitűnő alapanyagok, új technológiák és munka iránti szenvedély.

Ezek tettek egy kis piemonti üzletet Olaszország egyik legismertebb márkájává. A kakaóból és mogyoróból készült termékek a Pernigotti történelmének alapjai. Mostanra a világ 80 országában vannak jelen termékeik, köztük Magyarországon is, a Békás Kft. forgalmazásában.

Csokoládé fagylaltok laktóz és glutén nélkül

A Pernigotti fagylaltporai kiváló minőségű kakaóból készülnek. Ezek a termékek a világ legjobb kakaótermelő vidékeiről származnak, Dél-Amerikából és Afrikából. Az Extranero, Santo Domingo és Ecuador étcsokoládé fagylaltporokból forró víz hozzáadásával könnyen elkészíthető igazán különleges és finom csokoládé fagylaltok. A különböző termőhelyeknek köszönhetően különböző jegyeket viselnek magukon a kakaóporok, így a fagylaltok is különleges aromával csábítják el a fogyasztókat:

Az Extranero egy nagyon sötét, intenzív ízű fagylalt, a Santo Domingo kellemesen gyümölcsös-fűszeres ízű egy leheletnyi vanília aromával, az Ecuador gyümölcsös jegyeket visel, enyhe fahéjas utóízzel.

A Sao Toméból származó kakaóból készült fagylaltot tejjel kell elkészíteni - nem laktóz mentes –, ennek köszönhetően a csokoládé fagylalt lágyabb és a szigetre jellemző kávé ízt is érezzük rajta.

Ezeket az alapanyagokat egyszerű elkészítésének köszönhetően kitűnően használhatjuk lágyfagylaltokhoz is.

A lágyfagylaltok egyre népszerűbbek napjainkban, már számos étteremben és hotelban is találunk lágyfagylaltgépeket. A Pernigotti csokoládé fagylaltporai kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy kitűnjön a piacon, és felkeltse vevői figyelmét egy-egy érdekes ízzel, melyek ugyanúgy kombinálhatóak vaníliával is, mint a hagyományos csokoládéfagylaltok.

A Pernigotti másik tradicionális fagylalt alapanyaga a Piemont IGP mogyoró paszta: A termék csak Piemont régióból származó mogyorót tartalmaz, ezen kívül semmi más nincsen a vödörben. Ez az egyetlen paszta Olaszországban, amely tanúsítvánnyal rendelkezik az ellenőrzött és hitelesített ellátási láncról.

A további hagyományos ízek kedvelői is könnyen megtalálják kedvencüket: A Gianduia, a Pernigotti hagyományos csokoládéfagylaltja nugáttal keverve, a Torrone Rustego (nugát mandulával, dióval és mézzel), a rumos csokoládés Tartufo, a már említett kiváló minőségű Piemont mogyoró, és még számos íz várja az idei szezonban is az olasz fagylalt kedvelőit, és a széles termékválasztéknak köszönhetően a Pernigotti biztosítja, hogy a fagylaltkészítők változatos ízekkel fogadhassák vásárlóikat!

 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page