Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Pernigotti fagylaltporok

Az olasz Pernigotti céget 1860-ban egy piemonti városban, Novi Ligureben alapították. Kezdetben csak csokoládé gyártással foglalkoztak, majd az elsők között kezdett el a cég fagylalt alapanyagokat is gyártani. 

Innováció, kitűnő alapanyagok, új technológiák és munka iránti szenvedély.

Ezek tettek egy kis piemonti üzletet Olaszország egyik legismertebb márkájává. A kakaóból és mogyoróból készült termékek a Pernigotti történelmének alapjai. Mostanra a világ 80 országában vannak jelen termékeik, köztük Magyarországon is, a Békás Kft. forgalmazásában.

Csokoládé fagylaltok laktóz és glutén nélkül

A Pernigotti fagylaltporai kiváló minőségű kakaóból készülnek. Ezek a termékek a világ legjobb kakaótermelő vidékeiről származnak, Dél-Amerikából és Afrikából. Az Extranero, Santo Domingo és Ecuador étcsokoládé fagylaltporokból forró víz hozzáadásával könnyen elkészíthető igazán különleges és finom csokoládé fagylaltok. A különböző termőhelyeknek köszönhetően különböző jegyeket viselnek magukon a kakaóporok, így a fagylaltok is különleges aromával csábítják el a fogyasztókat:

Az Extranero egy nagyon sötét, intenzív ízű fagylalt, a Santo Domingo kellemesen gyümölcsös-fűszeres ízű egy leheletnyi vanília aromával, az Ecuador gyümölcsös jegyeket visel, enyhe fahéjas utóízzel.

A Sao Toméból származó kakaóból készült fagylaltot tejjel kell elkészíteni - nem laktóz mentes –, ennek köszönhetően a csokoládé fagylalt lágyabb és a szigetre jellemző kávé ízt is érezzük rajta.

Ezeket az alapanyagokat egyszerű elkészítésének köszönhetően kitűnően használhatjuk lágyfagylaltokhoz is.

A lágyfagylaltok egyre népszerűbbek napjainkban, már számos étteremben és hotelban is találunk lágyfagylaltgépeket. A Pernigotti csokoládé fagylaltporai kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy kitűnjön a piacon, és felkeltse vevői figyelmét egy-egy érdekes ízzel, melyek ugyanúgy kombinálhatóak vaníliával is, mint a hagyományos csokoládéfagylaltok.

A Pernigotti másik tradicionális fagylalt alapanyaga a Piemont IGP mogyoró paszta: A termék csak Piemont régióból származó mogyorót tartalmaz, ezen kívül semmi más nincsen a vödörben. Ez az egyetlen paszta Olaszországban, amely tanúsítvánnyal rendelkezik az ellenőrzött és hitelesített ellátási láncról.

A további hagyományos ízek kedvelői is könnyen megtalálják kedvencüket: A Gianduia, a Pernigotti hagyományos csokoládéfagylaltja nugáttal keverve, a Torrone Rustego (nugát mandulával, dióval és mézzel), a rumos csokoládés Tartufo, a már említett kiváló minőségű Piemont mogyoró, és még számos íz várja az idei szezonban is az olasz fagylalt kedvelőit, és a széles termékválasztéknak köszönhetően a Pernigotti biztosítja, hogy a fagylaltkészítők változatos ízekkel fogadhassák vásárlóikat!

 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page