Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Norte újdonságok, nem csak nyárra!

A spanyol Norte-Eurocao méltán híres a magas minőségű és kakaótartalmú termékeiről. Közülük is a legkiemelkedőbbek a csokoládék, a bevonók és a Békás Kft. jóvoltából már a magyar piacon is kapható dekorációs újdonságok. A csokoládéválasztékban szerepel a 70% kakaótartalmú Wengue keserű étcsokoládé, mely kiválóan használható pralinék készítésére. További kettő étcsokoládé is színesíti a választékot: az 58% kakaótartalmú Haya és az 52% kakaótartalmú Ebano. A fehér csokoládéra és tejcsokoládéra vágyók számára a Miravet fehér csokoládé és a 34% kakaót tartalmazó Mara tejcsokoládé jelentik a tökéletes választást. Az összes csokoládéra jellemző a széleskörű felhasználhatóság. Állaguknak köszönhetően nagyszerűen alkalmazhatóak bevonásra valamint bonbonok, táblás csokoládék, csokoládé szökőkutak, stb. készítéséhez is.
Bevonók közül a kettő legnépszerűbb a Zafiro Bitter frakcionált kakaós bevonó, mely 25% kakaót tartalmaz és a Zafiro Blanca fehér bevonó. A Zafiro termékcsalád átmenetet képez a csokoládék és a bevonók között. Íze a csokoládéé, de temperálás nélkül, felmelegítve alkalmazható akár a bevonók. Tökéletes, fényes felületet biztosít bármilyen terméken, mely roppan akár a csokoládé. Csokoládédíszek készítéséhez tökéletes. A számos pozitív tulajdonsággal rendelkező Zafiro bevonók magas minőséget képviselnek és elérhető áron kaphatóak.
A dekorációs újdonságok közé tartoznak a kakaós és az étcsokoládés dekorációs lapok, a Crunchy Crep ostyatörmelék és a Moorea süthető karamellkrém. A dekorációs lapokkal bármely torta, sütemény vagy más desszert könnyen feldobható. Az ostyatörmelék szintén kiválóan használható dekorációs célokra továbbá pralinék, trüffel golyók töltelékébe is tehető, és megőrzi ropogósságát. A süthető karamellkrém kellemesen karakteres tejkaramella ízzel bír illetve állagát és ízét sütés közben is megőrzi.
A Norte-Eurocao széles választékát keresse a Békás Kft.-nél!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page