Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Norte újdonságok, nem csak nyárra!

A spanyol Norte-Eurocao méltán híres a magas minőségű és kakaótartalmú termékeiről. Közülük is a legkiemelkedőbbek a csokoládék, a bevonók és a Békás Kft. jóvoltából már a magyar piacon is kapható dekorációs újdonságok. A csokoládéválasztékban szerepel a 70% kakaótartalmú Wengue keserű étcsokoládé, mely kiválóan használható pralinék készítésére. További kettő étcsokoládé is színesíti a választékot: az 58% kakaótartalmú Haya és az 52% kakaótartalmú Ebano. A fehér csokoládéra és tejcsokoládéra vágyók számára a Miravet fehér csokoládé és a 34% kakaót tartalmazó Mara tejcsokoládé jelentik a tökéletes választást. Az összes csokoládéra jellemző a széleskörű felhasználhatóság. Állaguknak köszönhetően nagyszerűen alkalmazhatóak bevonásra valamint bonbonok, táblás csokoládék, csokoládé szökőkutak, stb. készítéséhez is.
Bevonók közül a kettő legnépszerűbb a Zafiro Bitter frakcionált kakaós bevonó, mely 25% kakaót tartalmaz és a Zafiro Blanca fehér bevonó. A Zafiro termékcsalád átmenetet képez a csokoládék és a bevonók között. Íze a csokoládéé, de temperálás nélkül, felmelegítve alkalmazható akár a bevonók. Tökéletes, fényes felületet biztosít bármilyen terméken, mely roppan akár a csokoládé. Csokoládédíszek készítéséhez tökéletes. A számos pozitív tulajdonsággal rendelkező Zafiro bevonók magas minőséget képviselnek és elérhető áron kaphatóak.
A dekorációs újdonságok közé tartoznak a kakaós és az étcsokoládés dekorációs lapok, a Crunchy Crep ostyatörmelék és a Moorea süthető karamellkrém. A dekorációs lapokkal bármely torta, sütemény vagy más desszert könnyen feldobható. Az ostyatörmelék szintén kiválóan használható dekorációs célokra továbbá pralinék, trüffel golyók töltelékébe is tehető, és megőrzi ropogósságát. A süthető karamellkrém kellemesen karakteres tejkaramella ízzel bír illetve állagát és ízét sütés közben is megőrzi.
A Norte-Eurocao széles választékát keresse a Békás Kft.-nél!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page