Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Milánói Expo és fagylalt tréningOktóberben a Békás Kft. vevői ellátogattak a Pernigotti fagylaltalapanyag gyártó cég milánói irodájába, ahol szakmai tréning keretien belül nyerhettek betekintést az olasz fagylaltgyártás hagyományaiba és a legújabb trendekbe. A Pernigotti másfél éve elkezdte termékeiben a mesterséges anyagok helyettesítését kizárólag természetes anyagokkal, így a receptúrákat folyamatosan felülvizsgálják, és megújítják. A bemutatón a magyar látogatók is megismerhették ezeket az újításokat, és kipróbálták a termékeket. Miközben a Pernigotti fagylaltmesterével közösen készítették a fagylaltokat, lehetőség nyílt szakmai kérdések megvitatására, és az újdonságok megismerésére és tesztelésére. A látogatás során végiglátogatták Milánó legnépszerűbb fagylaltozóit is, ami inspirációként szolgálhat a hazai piacon is.

2015. május – október között Milánó adott otthont a Világkiállításnak, ahova a Békás Kft. vevői is kilátogattak. A Pernigotti cég boltot üzemeltetett az Expón, melynek célja az volt, hogy a vevőktől közvetlen visszajelzéseket kapjanak a fagylaltokat illetően. Itt lehetőség nyílt további fagylaltok megkóstolására; a hagyományos csokoládé-vanília ízek különböző variációi, a Pernigotti hagyományos desszertje, a Torroncino fagylalt formában, és természetesen pisztácia és mogyoró ízei is megjelentek a pultban.

A szakmai tréning mellett a látogatók belekóstolhattak az olasz életérzésbe, megismerhették a fagylaltok hagyományát Milánóban, ahol zuhogó esőben is tömött sorokban állnak egy-egy fagylaltozóban; rengeteg élménnyel, információval és hasznos ötlettel tértek haza a tréning résztvevői Milánóból.

Ha Ön is szívesen részt venne hasonló utazáson, jelezze a Békás Kft. munkatársainak, hogy a jövőben elsőként értesülhessen a tréningekről!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page