Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Milánói Expo és fagylalt tréningOktóberben a Békás Kft. vevői ellátogattak a Pernigotti fagylaltalapanyag gyártó cég milánói irodájába, ahol szakmai tréning keretien belül nyerhettek betekintést az olasz fagylaltgyártás hagyományaiba és a legújabb trendekbe. A Pernigotti másfél éve elkezdte termékeiben a mesterséges anyagok helyettesítését kizárólag természetes anyagokkal, így a receptúrákat folyamatosan felülvizsgálják, és megújítják. A bemutatón a magyar látogatók is megismerhették ezeket az újításokat, és kipróbálták a termékeket. Miközben a Pernigotti fagylaltmesterével közösen készítették a fagylaltokat, lehetőség nyílt szakmai kérdések megvitatására, és az újdonságok megismerésére és tesztelésére. A látogatás során végiglátogatták Milánó legnépszerűbb fagylaltozóit is, ami inspirációként szolgálhat a hazai piacon is.

2015. május – október között Milánó adott otthont a Világkiállításnak, ahova a Békás Kft. vevői is kilátogattak. A Pernigotti cég boltot üzemeltetett az Expón, melynek célja az volt, hogy a vevőktől közvetlen visszajelzéseket kapjanak a fagylaltokat illetően. Itt lehetőség nyílt további fagylaltok megkóstolására; a hagyományos csokoládé-vanília ízek különböző variációi, a Pernigotti hagyományos desszertje, a Torroncino fagylalt formában, és természetesen pisztácia és mogyoró ízei is megjelentek a pultban.

A szakmai tréning mellett a látogatók belekóstolhattak az olasz életérzésbe, megismerhették a fagylaltok hagyományát Milánóban, ahol zuhogó esőben is tömött sorokban állnak egy-egy fagylaltozóban; rengeteg élménnyel, információval és hasznos ötlettel tértek haza a tréning résztvevői Milánóból.

Ha Ön is szívesen részt venne hasonló utazáson, jelezze a Békás Kft. munkatársainak, hogy a jövőben elsőként értesülhessen a tréningekről!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page