Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Magas szintű WMS a Békás Kft-nél

Körültekintő fejlesztés és tesztmunka eredményeképpen 2015 tavaszán elindult a Békás Nagykereskedelmi Kft. integrált raktár informatikai rendszere.

Az Unilog WMS (Warehouse Management System) a legmagasabb szintű szabad tárhelyes raktározást teszi  lehetővé közel 100 % pontosság mellett. A rendszer használatával nem csak a korábbi szavatossági idő szerinti követés, a termékek hibamentes nyomon követhetősége vált elérhetővé, a működési folyamatok hatékonyabbá váltak. A Békás Nagykereskedelmi Kft. disztribúciós központjában közel 4000 négyzetméteren több mint 5000 tárhely kezelése óriási feladat, amelynek kezelésében a korszerű vonalkód alapú technológia nagy segítségünkre van. A rendszer segítségével nyomon követhető minden vevői rendelés, növekszik a pontosság, ezáltal a vevői reklamációk csökkenek. A rendszer valós idejű készlet adatokkal tud szolgálni, illetve a rendelések is ellenőrizhetőek.

A rendszer sajátossága, hogy teljesen kizárja az emberi adatkezelést, így lehetővé válik a közel 100 %-os pontosság. Nincs szükség az emberi emlékezetre akár egy cikk, vagy egy raklap megtalálásához, hiszen a rendszer minden tranzakciót rögzít.

A felesleges keresésekkel eltöltött időt is megtakaríthatjuk a rendszer segítségével, így a kiszolgálási idők is tovább csökkenhetnek, melyet a személyesen érkező vásárlóink tapasztalhatnak. Vevőink már eddig is megismerhették a Békás Nagykereskedelmi Kft. pontos és minőségi szolgáltatásait, de ezzel a fejlesztésünkkel a kiszolgálási pontosság tovább emelkedik, ezzel is igyekezve minél nagyobb hangsúlyt fektetni a megnövekedett vásárlói igények kielégítésére.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page