Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Magas szintű WMS a Békás Kft-nél

Körültekintő fejlesztés és tesztmunka eredményeképpen 2015 tavaszán elindult a Békás Nagykereskedelmi Kft. integrált raktár informatikai rendszere.

Az Unilog WMS (Warehouse Management System) a legmagasabb szintű szabad tárhelyes raktározást teszi  lehetővé közel 100 % pontosság mellett. A rendszer használatával nem csak a korábbi szavatossági idő szerinti követés, a termékek hibamentes nyomon követhetősége vált elérhetővé, a működési folyamatok hatékonyabbá váltak. A Békás Nagykereskedelmi Kft. disztribúciós központjában közel 4000 négyzetméteren több mint 5000 tárhely kezelése óriási feladat, amelynek kezelésében a korszerű vonalkód alapú technológia nagy segítségünkre van. A rendszer segítségével nyomon követhető minden vevői rendelés, növekszik a pontosság, ezáltal a vevői reklamációk csökkenek. A rendszer valós idejű készlet adatokkal tud szolgálni, illetve a rendelések is ellenőrizhetőek.

A rendszer sajátossága, hogy teljesen kizárja az emberi adatkezelést, így lehetővé válik a közel 100 %-os pontosság. Nincs szükség az emberi emlékezetre akár egy cikk, vagy egy raklap megtalálásához, hiszen a rendszer minden tranzakciót rögzít.

A felesleges keresésekkel eltöltött időt is megtakaríthatjuk a rendszer segítségével, így a kiszolgálási idők is tovább csökkenhetnek, melyet a személyesen érkező vásárlóink tapasztalhatnak. Vevőink már eddig is megismerhették a Békás Nagykereskedelmi Kft. pontos és minőségi szolgáltatásait, de ezzel a fejlesztésünkkel a kiszolgálási pontosság tovább emelkedik, ezzel is igyekezve minél nagyobb hangsúlyt fektetni a megnövekedett vásárlói igények kielégítésére.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page