Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Kiállítások a Békás Kft.-vel

Az év eleje hagyományosan a szakmai vásárok időszaka. Ezek a rendezvények határozzák meg az adott év trendjeit, itt ismerheti meg a szakma a gyártó cégek újdonságait, innovációit az adott évre.

A legjelentősebb fagylalt kiállításon, a minden évben Olaszországban megrendezésre kerülő Sigepen már túl is vagyunk. Munkatársaink nagy örömmel fogadták a magyar látogatókat az általunk forgalmazott olasz márkák standjain. A BABBI és a PERNIGOTTI fagylaltalapanyag gyártó és az ICETECH fagylaltgépeket gyártó cégek standján munkatársaink rengeteg újdonsággal és szakmai tanácsadással várták az érdeklődőket.

A BABBI standján osztatlan sikert aratott a látogatók körében a Vajkaramella fagylalt, ami a „lengyel karamella” ízével mindenki gyerekkorát felidézte, illetve a különleges Ricotta fagylalt karamellizélt füge variegatoval. Aki pedig valami igazán különlegesre vágyott, megkóstolhatta a Parmezán ízű fagylaltot, amely kifejezetten sós fagylaltokhoz kifejlesztett BABBI alappal készült.

A PERNIGOTTI újdonságai között megtalálható a régóta várt Sárgabarack paszta, mely 45% gyümölcstartalommal és gyümölcsdarabokkal a nagymamák sárgabaracklekvárját idézi.  A PERNIGOTTI mindig is nagy hangsúlyt fektetett a csokoládé ízekre; idén 3 azonnal használható új csokoládé fagylaltport vezetett be, melyek mind laktóz- és gluténmentesek, a felhasznált kakaóporok Ecuadorból, Peruból és Sao Toméból származnak, így mindegyik különleges, karakteres ízélményt nyújt.

Az idei év nagy újdonsága a Vegán (cukor, laktóz, glutén, aroma mentes) fagylalt volt, ami gyümölcs, de akár pisztácia ízben is elkészíthető, ízléstől függően. A termékek fő célcsoportja az egészségtudatos, illetve az ételintoleranciában szenvedő vásárlók, akik biztosan nyitottak lesznek erre az újdonságra.

Portfóliónkban újdonságként jelentek meg az olasz ICETECH fagylaltgépek, melyek prémium kategóriás termékek, minőségben csúcskategóriát képviselnek. Az ICETECH több mint 40 éve foglalkozik fagylaltgépek gyártásával, termékeik rendkívül könnyen kezelhetőek, megbízhatóak és személyre szabhatóak. Stílusos tervezés és technológiai újítások jellemzik a termékeket.

Búslakodni azonban annak sincs oka, akinek esetleg Olaszországba nem volt alkalma kiutazni, ugyanis a Békás Kft. szeretettel vár minden érdeklődőt a Bagatechen (406-os stand), ahol széles termékválaszték, többek között a fent említett nemzetközi újdonságok is bemutatásra kerülnek a cukrász, pék és gasztronómiai terület képviselőinek.

A Sigepen képviselt partnerek, a BABBI és a PERNIGOTTI termékei és fagylaltmesterei is jelen lesznek, akik a hagyományos olasz fagylaltokon kívül az idei év újdonságaival is várják a szakma képviselőit, melyeket az ICETECH fagylaltgépeivel fognak elkészíteni, melyek így működés közben is megtekinthetőek lesznek. A NORTE és ECOTRADE cégek cukrászai és pékjei, valamint a Békás Kft. szakemberei is rengeteg újdonsággal készülnek, melyek elkészítését élőben is megnézhetik majd a látogatók.

 

A Békás Kft. minden kedves érdeklődőt szeretettel vár 2016. március 10-12. között a Symaban megrendezésre kerülő Bagatech kiállításon (406-os stand)!

 

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page