Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Iskolakezdés mesterfokon

A Békás Kft.-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereinket a lehető legváltozatosabb termékekkel, újdonságokkal és ötletekkel lássuk el, ezért az őszi időszakra nem is egy, hanem mindjárt három állomásos tréningsorozatot szerveztünk.  Az első állomás az „iskolakezdés mesterfokon” elnevezésű tréningünk volt, ahol pék termékekkel készültünk az érdeklődőknek.

Pékmestereink, Bánki Viktor és László Gábor tartották a bemutatót, ahol új termékeket, változatosan elkészíthető snack és péksütemény variációkat mutattak be, melyek remek újdonsággal szolgálhatnak az iskolásoknak, szüleiknek és minden vásárlójának egyaránt.  

És hogy miket készítettünk?

Az Uniferm Pane Adria mediterrán keverékünkből készült egy hívogató és finom mozzarellás, szárított paradicsomos lepény ricottával; nemcsak hagyományos kenyér-, zsemle- és ciabatta formában állja meg a helyét a keverék, hanem kiváló péksütemények is készíthetőek belőle.

A magos kenyerek kedvelőinek a méltán népszerű Ecotrade Dynowsky kenyerünkkel készültünk, mely 50% magot tartalmaz, magas rost – és kalcium tartalommal rendelkezik. Egészséges alternatívát nyújt a gyerekek tízóraijához is, a kiegyensúlyozott étrend része.

Az édes péksüteményeknél bemutattuk, hogy hozzáadott cukor nélkül is lehet finomat készíteni: teljes kiőrlésű pékkrémesünket cukormentes tésztából és EcoTrade hozzáadott cukrot nem tartalmazó vaníliás hidegkrémporból készítettük két félé változatban. Az egyik adagba fagyasztott málnát kevertünk - ezzel egy élénk színű és savanykásabb tölteléket kaptunk-, míg a másikba tört törökmogyoró került, ami nem emeli számottevően a végeredmény szénhidráttartalmát sem.

A tréningen résztvevők megismerték új, különleges töltelékeinket is: a törökmogyoró marcipánt, 70%-os egész meggyszemekkel készült meggytölteléket és a piacon újdonságnak számító mangó tölteléket. Próbálja ki Ön is, vásárlói biztosan felfigyelnek az izgalmas ízekre!

Ha könnyen elkészíthető és gyors, mégis hozzáadott cukrot nem tartalmazó finomságot keres, akkor próbálja ki Ön is az Ecotrade hozzáadott cukrot nem tartalmazó piskótakeverékét és dúsítsa egy kis gyümölccsel vagy tört törökmogyoróval, így remek muffin készíthető például uzsonnára.

Természetesen a vevők is aktívan részt vettek a termékek készítésében, mindent meg tudtak külön-külön is kóstolni, véleményezték mind az alapanyagokat, mind a készterméket, így még jobban vásárlóink igényeire tudjuk szabni kínálatunkat!

Őszi tréningsorozatunk még csak most kezdődött! 

Szeretettel várjuk október 3-án a „Formabontó desszertek őszre” és október 26-án a „Mentes termékek - Mert a polcokon helye van a mentes finomságoknak is!” elnevezésű bemutatóinkra.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Kenyér sommelier bemutató

Kenyér sommelier bemutató

Az első kenyér sommelier bemutató Magyarországon

Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page