Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Babbi Fagylalt tréning Olaszországban

 

A Békás Kft. meglapítása óta mindig is törekedett vevőivel, partnereivel és beszállítóival való szoros kötelék kiépítésére, ezáltal lehetővé téve a hatékony és minőségi együttműködést.

2015 nyarán bevezettük az olasz BABBI gyártó prémium kategóriás fagylaltalapanyagait a magyar piacra. 2015 szeptemberében vevőink számára szakmai utazást szerveztünk a Babbi fagylaltgyárába. A Padova közeli székhelyű BABBI 1952 óta szolgálja ki a fagylalt és a cukrászipar szereplőit gondosan válogatott összetevőkből készített alapanyagokkal. Mind a Békás Kft. mind a BABBI a hagyományokat és a minőséget legfőbbnek tartó filozófiát képviseli, így merült fel a közös szervezésű szakmai látogatás ötlete. A programnak több célja is volt. Elsősorban azt tartottuk szem előtt, hogy a résztvevők új szakmai ismereteket szerezzenek, másodsorban pedig, hogy jobban megismerjék a cég működését, eljárásait, termékeit. A szakmai tréningen 30 cég 45 fővel vett részt, akiknek lehetőségük nyílt a termékek előállításának folyamatait testközelből megismerni, szakmai előadáson részt venni, új ötletekkel és tapasztalatokkal gazdagodni illetve számos különlegességet megkóstolni.

A BABBI székhelyén tett vizit a gyárépület különböző részlegeinek meglátogatásával kezdődött. Itt a szakemberek segítségével mindenki megismerhette a legkorszerűbb technikával felszerelt és egyúttal a magas minőségi elvárásoknak is megfelelő gyártó berendezések működését és bepillantást nyerhettek az itt dolgozók mindennapjaiba. Ezután a BABBI szakemberei és fagylaltmestere, Samuele Vecchi szakmai előadás keretein belül ismertették az olasz fagylaltkészítés hagyományait és jellegzetes eljárásait a jelenlévőknek, illetve válaszoltak a felmerülő kérdésekre. BABBI egyedi termékeinek széles palettáját is prezentálta: tejes- és gyümölcsös alapok, fagylaltporok, paszták, variegátók, ostyák, öntetek és dekorációk mellett az itthon még kevésbé ismert Golosák is bemutatásra kerültek. Az előadás végeztével, mindenki legnagyobb örömére, az ízletes fagylaltok kóstolása sem maradt el. Az utazás azonban természetesen nem csak szigorúan gyárlátogatásból állt, meglátogattuk a Trieszt belvárosától mintegy 3 km-re fekvő XIX. századi romantikus Miramare kastélyt, illetve Padova városának szépségeit is felfedezték az résztvevők.

A tréningen résztvevők szakmai tapasztalatokkal és új élményekkel tele mentek haza.

„Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy eljuthattam a Babbi gyárba. Nagyon jól éreztem magam. Az utazás alkalmával új embereket, kollégákat ismerhettem meg. Hibátlan volt a szervezés.” Kóré Viktor

„Köszönjük szépen tökéletes szervező munkájukat, a lehetőséget, hogy elmehettünk, a magas színvonalú szakmai, kulturális és néhányunknak lelki élményeket is nyújtó útra.” Müller Istvánné

 

Ha Ön is szívesen részt venne hasonló utazáson, jelezze a Békás Kft. munkatársainak, hogy a jövőben elsőként értesülhessen a tréningekről!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page