Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

EcoTrade tréning

EcoTrade tréning

A Békás Kft.-nél nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóinkkal és partnereinkkel jó kapcsolatot ápoljunk és szoros köteléket alakítsunk ki. Ezt szakmai tréningek, rendezvények szervezésével próbáljuk megvalósítani. A nagy sikerű februári Pernigotti tréning után kevesebb, mint egy hónappal március 7-én, lengyel partnereinkkel karöltve, megrendeztük EcoTrade tréningünket. Ez a cég egyike azon lengyel cégeknek, melyek nem csak a meglévő eljárásokat és receptúrákat alkalmazzák, de a folyamatos technológiai innovációra is nagy hangsúlyt fektetnek. Tréningünkön a pék és cukrász szakma képviselői is egyaránt megtalálhatták a számukra megfelelő termékeket. Az EcoTrade szakembere mellett a Békás Kft. pékmestere Bánki Viktor, és cukrászmestere Nagy László mutatta be a termékeket vevőinknek.

Az EcoTrade vezető termékei a piskóta koncentrátumok, melyek könnyen használhatóak, állandó minőséget biztosítanak, további adalékanyagokat nem igényelnek és egyszerűen készíthető belőlük könnyed, finom sütemény. Ezekből a süteményporokból háromféle süteményt készítettünk. Újdonságként mutatkozott be a Texas cukormentes joghurtos süteménypor, amiből gyümölcsös piskóta készült, a kész sütemény többféle textúrával bír és ízekben gazdag. Alacsony cukortartalmának köszönhetően, a cukorbevitelre kimondottan ügyelő vásárlóknak is tökéletes választás lehet. A magyar piac ízlésvilágának megfelelve elkészítettünk egy mákos süteményt is, ehhez Mak Cake mákos süteményport használtunk meggyel. Partnereink körében osztatlan sikernek örvendett. Harmadikként az olasz almáspite rejtelmeibe vezetett be cukrászunk, aminek tésztájához Nevada diós süteményport használtunk. Ez a sütemény a jól ismert ízeket ötvözi modern, figyelemfelkeltő kinézettel. A tradíció és az újdonság egyesül benne. Sütemények mellett felsorakoztattunk az EcoTrade keksz koncentrátumaiból készült különleges kekszeket is.

A pékeknek kedvezve a sütemények mellet számos péktermék is elkészült, mindegyik EcoTrade alapanyagokból. Bemutattuk a Dynowski kenyeret, ami egy rendkívül laktató kenyér, többféle magot tartalmaz (50%) és magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Ezzel ellentétben a Polgármester kenyér egy lazább szerkezetű, könnyen fogyasztható kenyér. A résztvevők kóstolással érezhették a kettő közti nagy különbséget. Pékünk elkészítette a Cowboy kenyeret, ami szintén lazább szerkezetű, joghurtot is tartalmazó kenyér, de formabontó megjelenésének köszönhetően garantáltan felhívja magára vásárlói figyelmét. A kenyereket különböző magkeverékekkel díszítettük, ami még vonzóbbá teszi a termékek megjelenését. A magkeverékek előnye a multifunkcionális felhasználás, hiszen nem csak díszítésre használhatóak, hanem a kenyér tésztájában is.

A résztvevők láthatták milyen sokszínű ez a cég és termékeiket is jobban megismerhették. A tréningünk interaktivitásának köszönhetően mindenbe belekóstolhattak és érdeklődhettek munkatársainktól és lengyel partnereinktől egyaránt. A Békás Kft kínálatában számos EcoTrade termék elérhető.

A Békás Kft kínálatában számos EcoTrade termék elérhető. Ha kedved kapott és nem szeretne lemaradni tréningjeinkről látogasson el gyakran a www.bekaskft.hu oldalra!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page