Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

EcoTrade bemutató

Alapvető feladatunknak tekintjük a legújabb és legígéretesebb trendek, irányzatok és termékek meghonosítását, ezáltal folyamatosan értéket nyújtva a hazai cukrász- és pékipar számára. Mindig arra törekszünk, hogy a magyar piacon is ismertté tegyünk olyan külföldön már bizonyított és rendkívül széles körben népszerű termékeket, amelyek korábban nem látott előnyökkel bírnak a magyar cukrász- és pékipar, illetve a gasztronómiai szektor szereplői számára.
Ebben a szellemben szerveztük lengyel partnerünkkel, az EcoTrade-el karöltve sütemény és keksz bemutatónkat február 18.-án.

Az EcoTrade 1993 óta gyárt alapanyagokat a cukrász-, pék- és vendéglátóipar számára. Termékeik népszerűségének oka, hogy a folyamatos technológiai innovációra nagy hangsúlyt fektetnek. Széles termékskálájukat a vásárlók és a piac visszajelzései, igényei és elvárásai szerint alakítják; Ezt a minden esetben a vásárlói igényeket előtérbe helyező filozófiát a Békás Kft. is teljes mértékben sajátjának vallja, így magától adódott a közös bemutató ötlete.

A február 18-án megrendezésre került bemutatót nagy érdeklődés övezte. A fokozott figyelem nem a véletlen műve, első alkalommal tartottunk közös bemutatót az EcoTrade cukrászmestereivel. A résztvevőknek nem is kellett csalódniuk, testközelből megismerhették mindazon termékeket, melyek már az EcoTrade védjegyévé váltak és sok más kreatív újdonságot is.

A lengyel cég zászlóshajójának a piskóta koncentrátumok számítanak, melyek könnyen használhatóak, és állandó minőséget biztosítanak, nem igényelnek semmiféle további adalékanyagot. A kész piskótának tökéletes szivacsos bélszerkezete van, nem porlad vágás közben és fagyasztható is. (Csokoládé, banán, mák, dió, mandula, vajas ízekben).  A szintén azonnal használható Musso krémek, bevonatként, pralinék és fánkok töltésére, illetve tejszínnel kikeverve krémként is használhatóak. A krémek széles ízválasztékban érhetőek el: Csokoládé, Fehércsokoládé, Marcipán, Cappuccino és Mogyoró. Az összes termék könnyen és gyorsan használható, így olyan gasztronómiai egységekben is megoldást nyújthat, ahol nincs szakképzett cukrász munkaerő.

A hazai piacon újdonságnak számító kekszek is bemutatásra kerültek, melyek elkészítése szintén könnyű és gyors. A kekszek nálunk egyelőre kevés üzletben találhatóak meg, de ha a külföldi trendeket tartjuk szem előtt, akkor hamarosan itt is elterjednek. A kekszek előnye, hogy rengeteg ízben elérhetőek, vannak natur alapporok is, amiket mindenki maga ízesíthet. A kész kekszek 3-4 hónapig megőrzik szavatosságukat, így egy biztos elem lehet a kínálatban, ami miatt nem kell aggódni, hogy elfogy-e időben. Árulhatjuk csomagokban kiszerelve, de kínálhatjuk a kávé mellé is a vendégeknek.

 A cukrászmesterek a bemutató folyamán nem csak érdekes információkkal szolgáltak, de több süteményt és kekszet el is készítettek, ezáltal minden résztvevő meggyőződhetett mennyire egyszerűen, könnyen és gyorsan használhatóak a termékek. Az elkészítést természetesen kóstolás követte, ahol mindenki elégedetten vette tudomásul, hogy olyan termékeket ismert meg, melyek ízükben is minőséget képviselnek.

A résztvevők megismerhették a termékeket, melyek nem csak a mindennapjaikat könnyítik meg, de új színt is visznek a cukrász- és pékiparba! Figyelje hirdetéseinket, hogy a következő bemutatóról Ön se maradjon le!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page