Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

EcoTrade bemutató

Alapvető feladatunknak tekintjük a legújabb és legígéretesebb trendek, irányzatok és termékek meghonosítását, ezáltal folyamatosan értéket nyújtva a hazai cukrász- és pékipar számára. Mindig arra törekszünk, hogy a magyar piacon is ismertté tegyünk olyan külföldön már bizonyított és rendkívül széles körben népszerű termékeket, amelyek korábban nem látott előnyökkel bírnak a magyar cukrász- és pékipar, illetve a gasztronómiai szektor szereplői számára.
Ebben a szellemben szerveztük lengyel partnerünkkel, az EcoTrade-el karöltve sütemény és keksz bemutatónkat február 18.-án.

Az EcoTrade 1993 óta gyárt alapanyagokat a cukrász-, pék- és vendéglátóipar számára. Termékeik népszerűségének oka, hogy a folyamatos technológiai innovációra nagy hangsúlyt fektetnek. Széles termékskálájukat a vásárlók és a piac visszajelzései, igényei és elvárásai szerint alakítják; Ezt a minden esetben a vásárlói igényeket előtérbe helyező filozófiát a Békás Kft. is teljes mértékben sajátjának vallja, így magától adódott a közös bemutató ötlete.

A február 18-án megrendezésre került bemutatót nagy érdeklődés övezte. A fokozott figyelem nem a véletlen műve, első alkalommal tartottunk közös bemutatót az EcoTrade cukrászmestereivel. A résztvevőknek nem is kellett csalódniuk, testközelből megismerhették mindazon termékeket, melyek már az EcoTrade védjegyévé váltak és sok más kreatív újdonságot is.

A lengyel cég zászlóshajójának a piskóta koncentrátumok számítanak, melyek könnyen használhatóak, és állandó minőséget biztosítanak, nem igényelnek semmiféle további adalékanyagot. A kész piskótának tökéletes szivacsos bélszerkezete van, nem porlad vágás közben és fagyasztható is. (Csokoládé, banán, mák, dió, mandula, vajas ízekben).  A szintén azonnal használható Musso krémek, bevonatként, pralinék és fánkok töltésére, illetve tejszínnel kikeverve krémként is használhatóak. A krémek széles ízválasztékban érhetőek el: Csokoládé, Fehércsokoládé, Marcipán, Cappuccino és Mogyoró. Az összes termék könnyen és gyorsan használható, így olyan gasztronómiai egységekben is megoldást nyújthat, ahol nincs szakképzett cukrász munkaerő.

A hazai piacon újdonságnak számító kekszek is bemutatásra kerültek, melyek elkészítése szintén könnyű és gyors. A kekszek nálunk egyelőre kevés üzletben találhatóak meg, de ha a külföldi trendeket tartjuk szem előtt, akkor hamarosan itt is elterjednek. A kekszek előnye, hogy rengeteg ízben elérhetőek, vannak natur alapporok is, amiket mindenki maga ízesíthet. A kész kekszek 3-4 hónapig megőrzik szavatosságukat, így egy biztos elem lehet a kínálatban, ami miatt nem kell aggódni, hogy elfogy-e időben. Árulhatjuk csomagokban kiszerelve, de kínálhatjuk a kávé mellé is a vendégeknek.

 A cukrászmesterek a bemutató folyamán nem csak érdekes információkkal szolgáltak, de több süteményt és kekszet el is készítettek, ezáltal minden résztvevő meggyőződhetett mennyire egyszerűen, könnyen és gyorsan használhatóak a termékek. Az elkészítést természetesen kóstolás követte, ahol mindenki elégedetten vette tudomásul, hogy olyan termékeket ismert meg, melyek ízükben is minőséget képviselnek.

A résztvevők megismerhették a termékeket, melyek nem csak a mindennapjaikat könnyítik meg, de új színt is visznek a cukrász- és pékiparba! Figyelje hirdetéseinket, hogy a következő bemutatóról Ön se maradjon le!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page