Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Csokoládé és fagylalt tréning

Az őszi szezonban cukrász és pék szakma képviselői számára szervezünk különböző tréningeket. Az első a barcelonai Norte-Eurocao 2 napos csokoládé tréningje volt. A nagy érdeklődés nem volt véletlen, a résztvevők személyesen a spanyol cég cukrászmesterétől tudhattak meg sok újdonságot a csokoládék széleskörű és kreatív felhasználhatóságáról. Az érdekes program szerteágazó volt, így mindenki tanulhatott olyat, amit saját vállalkozásában is biztosan hasznosítani tud a jövőben: a résztvevők a cukrászmesterrel együtt készíthettek különféle bonbonokat, ismerhették meg a bevonók megfelelő felhasználását, croissantokat, piskótákat, kekszeket tehettek még izgalmasabbá csokoládé különlegességekkel. Többféle tortát is készítettek illetve különböző pék- és cukrásztermékek díszítését és kifogástalan prezentálását is elsajátíthatták a résztvevők.

A Norte csokoládétréningjét a Babbi 2 napos fagylalt tréningje követte szeptember 13-14.-én, amelyen az érdeklődők mélyebben is megismerhették az olasz fagylaltkészítés rejtelmeit. A fagylaltszezon épphogy csak véget ért, így a tréning kiváló alkalmat nyújtott arra is, hogy a résztvevők a szezon alatt gyűjtött tapasztalataikat megbeszélhessék és a még meglévő kérdésekre választ kaphassanak. A program kezdeteként a Babbi cukrászmestere megismertette a résztvevőkkel az olasz kézműves fagylalt fogalmát, majd különleges alapanyagokat és egyedi recepteket mutatott be. Továbbiakban kitért a kombinált és a klasszikus gyártási technikák közötti különbségekre, felvázolta az egyes eljárások előnyeit, jellemzőit. Számos tejes fagylalt és gyümölcs sorbert készült el.  A jelenlevők nem csak testközelből figyelhették meg az olasz szakember munkáját, de mindeközben mindenki meggyőződhetett a Békás Kft. által forgalmazott IceTech fagylaltgépek rendkívül felhasználóbarát működéséről is. A program további részében szó esett a fagylaltok kiegyensúlyozásáról, érzékszervi jellemzőiről és értékelési kritériumairól illetve a kalóriaszámításról és a gyártási költések kalkulációjáról is. Bízunk benne, hogy a tréningen számos olyan információhoz jutott mindenki, amelyek birtokában még jobban fel tudnak készülni a következő szezonra.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page