Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Csokoládé és fagylalt tréning

Az őszi szezonban cukrász és pék szakma képviselői számára szervezünk különböző tréningeket. Az első a barcelonai Norte-Eurocao 2 napos csokoládé tréningje volt. A nagy érdeklődés nem volt véletlen, a résztvevők személyesen a spanyol cég cukrászmesterétől tudhattak meg sok újdonságot a csokoládék széleskörű és kreatív felhasználhatóságáról. Az érdekes program szerteágazó volt, így mindenki tanulhatott olyat, amit saját vállalkozásában is biztosan hasznosítani tud a jövőben: a résztvevők a cukrászmesterrel együtt készíthettek különféle bonbonokat, ismerhették meg a bevonók megfelelő felhasználását, croissantokat, piskótákat, kekszeket tehettek még izgalmasabbá csokoládé különlegességekkel. Többféle tortát is készítettek illetve különböző pék- és cukrásztermékek díszítését és kifogástalan prezentálását is elsajátíthatták a résztvevők.

A Norte csokoládétréningjét a Babbi 2 napos fagylalt tréningje követte szeptember 13-14.-én, amelyen az érdeklődők mélyebben is megismerhették az olasz fagylaltkészítés rejtelmeit. A fagylaltszezon épphogy csak véget ért, így a tréning kiváló alkalmat nyújtott arra is, hogy a résztvevők a szezon alatt gyűjtött tapasztalataikat megbeszélhessék és a még meglévő kérdésekre választ kaphassanak. A program kezdeteként a Babbi cukrászmestere megismertette a résztvevőkkel az olasz kézműves fagylalt fogalmát, majd különleges alapanyagokat és egyedi recepteket mutatott be. Továbbiakban kitért a kombinált és a klasszikus gyártási technikák közötti különbségekre, felvázolta az egyes eljárások előnyeit, jellemzőit. Számos tejes fagylalt és gyümölcs sorbert készült el.  A jelenlevők nem csak testközelből figyelhették meg az olasz szakember munkáját, de mindeközben mindenki meggyőződhetett a Békás Kft. által forgalmazott IceTech fagylaltgépek rendkívül felhasználóbarát működéséről is. A program további részében szó esett a fagylaltok kiegyensúlyozásáról, érzékszervi jellemzőiről és értékelési kritériumairól illetve a kalóriaszámításról és a gyártási költések kalkulációjáról is. Bízunk benne, hogy a tréningen számos olyan információhoz jutott mindenki, amelyek birtokában még jobban fel tudnak készülni a következő szezonra.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page