Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Celebrity Meeting - Jordi Bordas és B-Concept módszer

A Kruszwica 2017-es „Master’s Academy” rendezvénye fantasztikus lehetőséget biztosított a cukrász szakma krémjének, hogy megismerhessék és akár el is tanulhassák a B-Concept módszert magától a mestertől, a 2011-es cukrászvilágbajnoktól, Jordi Bordastól.

Az október 11-i rendezvényen Jordi bemutatta a saját fejlesztésű B-Concept módszerét a hagyományos elkészítéssel szemben. A módszer célja a könnyebb, egészségesebb receptek összeállítása és a fő összetevők ízének fokozása.  Tapasztalatok szerint a fogyasztók jelenleg könnyű, egészséges, ízletes és allergénmentes desszerteket keresnek. Mivel a B-Concept a piaci trendekkel, illetve a fogyasztók elvárásaival összhangban lévő hagyományos recepteken alapul, a Mester a módszerét nem forradalminak, hanem inkább újítónak, egyfajta „fejlődésnek” nevezi. 

A rendezvényen kilenc partnerünkkel együtt részt vehettünk a bemutatón, ahol öt desszert elkészítését kísértük figyelemmel, kóstoltuk lelkesedéssel és cseréltünk tapasztalatot a Mesterrel és külföldi kollégákkal egyaránt. A nap folyamán lehetőség nyílt az ismerkedésre és szakmai beszélgetésre egyaránt, mely hajnalig folytatódott a kötetlen és nagyszerű vacsora alatt is, ünnepléssel és szórakoztató műsorokkal.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Kenyér sommelier bemutató

Kenyér sommelier bemutató

Az első kenyér sommelier bemutató Magyarországon

Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page