Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

2018-as kiállítások a Békás Kft-vel

Az év eleje hagyományosan a szakmai kiállítások időszaka. Ezek a rendezvények határozzák meg az adott év trendjeit, itt ismerheti meg a szakma a gyártó cégek újdonságait, innovációit.

A fagylalt kiállítások közül a legnagyobb jelentőséggel a Sigep bír, melyet minden évben Riminiben, Olaszországban rendeznek meg. A Sigep megtestesít mindent, ami egy világszínvonalú szakmai kiállítást sikeressé tesz. Az expón az érdeklődők új ötletekkel, innovatív megoldásokkal és 2018 újdonságaival találkozhatnak Riminiben, január 20-24-ig. Munkatársaink a Babbi és Pernigotti prémium fagylaltalapanyagokat gyártó cégek standjain várják a magyar résztvevőket, hogy bemutassák az újdonságokat. Az érdeklődők magyar nyelvű tájékoztatást kaphatnak a standokon, így nyelvi korlátok sem fogják hátráltatni az olasz szakemberekkel való szakmai beszélgetést. A Sigep kiváló alkalom a magyar cukrászok és fagylaltkészítők számára, hogy ötleteket merítsenek, hogyan tudnák saját vállalkozásukat még sikeresebbé és különlegesebbé tenni.

A Sigep után február elején rendezik meg a budapesti Sirha kiállítást, amely Magyarország legjelentősebb élelmiszer ipari kiállítása, 2018-tól pedig a cukrász és pékipar képviselőit is várják a rendezvényen! Cégünk a vevőközpontúságra és a közvetlen kommunikációra helyezi a hangsúlyt, így a Sirha kiállításon is szeretettel várjuk meglévő és új partnereinket standunkon, ahol megismerhetik a 2018-as év cukrászati, sütőipari és fagylalt újdonságait. Elsőként kóstolhatják meg a Babbi és a Pernigotti olasz fagylaltalapanyag gyártó cégek új termékeit, fagylaltkészítőikkel gondolatokat és tapasztalatokat cserélhetnek. A spanyol Norte cég cukrászmestere látványos csokoládé bemutatóval várja a látogatókat, a lengyel Ecotrade és a német Uniferm cukrász- és pékmesterei is bemutatókkal, újdonságokkal készülnek, míg a holland Royal Steensma fenséges töltelékeit és bevonóit mutatja be és természetesen örömmel fogadnak minden kérdést, észrevételt.

Kollégáinkat a G pavilon B129 és a C129-es standon találja, ahol számos terméket kipróbálhat és megkóstolhat, valamint rengeteg újdonsággal találkozhat és megismerheti a legújabb nemzetközi trendeket!

További információkért, és programokért a kiállításokkal kapcsolatban figyelje honlapunkat és kövesse Facebook oldalukat!

A kiállításokra szóló jegyekért érdeklődjön a d.bardos@bekaskft.hu email címen!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat

Haladó Babbi tréning 2018

Haladó Babbi tréning 2018

Tréning összefoglaló

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page