Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

2018-as kiállítások a Békás Kft-vel

Az év eleje hagyományosan a szakmai kiállítások időszaka. Ezek a rendezvények határozzák meg az adott év trendjeit, itt ismerheti meg a szakma a gyártó cégek újdonságait, innovációit.

A fagylalt kiállítások közül a legnagyobb jelentőséggel a Sigep bír, melyet minden évben Riminiben, Olaszországban rendeznek meg. A Sigep megtestesít mindent, ami egy világszínvonalú szakmai kiállítást sikeressé tesz. Az expón az érdeklődők új ötletekkel, innovatív megoldásokkal és 2018 újdonságaival találkozhatnak Riminiben, január 20-24-ig. Munkatársaink a Babbi és Pernigotti prémium fagylaltalapanyagokat gyártó cégek standjain várják a magyar résztvevőket, hogy bemutassák az újdonságokat. Az érdeklődők magyar nyelvű tájékoztatást kaphatnak a standokon, így nyelvi korlátok sem fogják hátráltatni az olasz szakemberekkel való szakmai beszélgetést. A Sigep kiváló alkalom a magyar cukrászok és fagylaltkészítők számára, hogy ötleteket merítsenek, hogyan tudnák saját vállalkozásukat még sikeresebbé és különlegesebbé tenni.

A Sigep után február elején rendezik meg a budapesti Sirha kiállítást, amely Magyarország legjelentősebb élelmiszer ipari kiállítása, 2018-tól pedig a cukrász és pékipar képviselőit is várják a rendezvényen! Cégünk a vevőközpontúságra és a közvetlen kommunikációra helyezi a hangsúlyt, így a Sirha kiállításon is szeretettel várjuk meglévő és új partnereinket standunkon, ahol megismerhetik a 2018-as év cukrászati, sütőipari és fagylalt újdonságait. Elsőként kóstolhatják meg a Babbi és a Pernigotti olasz fagylaltalapanyag gyártó cégek új termékeit, fagylaltkészítőikkel gondolatokat és tapasztalatokat cserélhetnek. A spanyol Norte cég cukrászmestere látványos csokoládé bemutatóval várja a látogatókat, a lengyel Ecotrade és a német Uniferm cukrász- és pékmesterei is bemutatókkal, újdonságokkal készülnek, míg a holland Royal Steensma fenséges töltelékeit és bevonóit mutatja be és természetesen örömmel fogadnak minden kérdést, észrevételt.

Kollégáinkat a G pavilon B129 és a C129-es standon találja, ahol számos terméket kipróbálhat és megkóstolhat, valamint rengeteg újdonsággal találkozhat és megismerheti a legújabb nemzetközi trendeket!

További információkért, és programokért a kiállításokkal kapcsolatban figyelje honlapunkat és kövesse Facebook oldalukat!

A kiállításokra szóló jegyekért érdeklődjön a d.bardos@bekaskft.hu email címen!

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

ULTRABALTON 2018

ULTRABALTON 2018

2018-ban is körbefutottuk a Balatont

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page