Budapest: 06-1/240-1129 Győr: 06-96/410-080 Nyíregyháza: 06-42/506-134 Keszthely: 06-83/200-141 Szolnok: 06-56/200-093

Cégtörténet

Békás Kft.

 

A Békás Kft. 1991-ben, családi vállalkozásként kezdte meg működését fagylaltporok és tölcsérek értékesítésével. A kínálat folyamatosan bővült a vevői igényeknek megfelelően: 1992-től teljes cukrászati és pékipari alapanyagokat is árulunk, majd 2003-ban megjelentek a gasztronómiai alapanyagok is a kínálatban. Számos külföldi gyártót kizárólagos joggal forgalmazunk így vevőinknek rendkívül széles termékválasztékot tudunk kínálni kedvező áron.

Budapesti telephelyünk 5000 m2-es raktárral rendelkezünk, ahol több mint 5000 termék található meg. A raktárban 4 szakosított hűtő található, a megrendelt termékeket a 43 hűtős teherautóból álló flottánkkal, saját logisztikai rendszerünkön keresztül juttatjuk el vevőinkhez.

További négy telephellyel rendelkezünk Magyarországon. Győrben 2000 m2-es, Nyíregyházán 1000 m2-es, Keszthelyen 650 m2-es, Szolnokon pedig 3000 m2-es raktár kapacitással várjuk vevőinket, így elérve a közel 80%-os országos lefedettséget. A Békás Kft. összes telephelyén mintabolttal várjuk vevőinket, az ország minden részén elérhető teljes termékválasztékunk.

Öt telephelyünkön közel 200 munkatárs vevő- és minőségközpontú munkája biztosítja, hogy partnereink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Több mint 5000 vásárlónk van országszerte. Üzletkötőink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt, így tájékoztatni tudják vevőinket a legújabb termékekről, piaci trendekről és változásokról. Évente megrendezésre kerül vevőtalálkozónk, ahol oldott hangulatban ismerhetik meg vevőink közelebbről is a cég működését, munkatársait, termékeit.

2015 nyarán új integrált raktár informatikai rendszert vezettünk be, mely legmagasabb szintű szabad tárhelyes raktározást teszi lehetővé közel 100 % pontosság mellett. A rendszer segítségével nyomon követhető minden vevői rendelés, növekszik a pontosság, a rendszer valós idejű készlet adatokkal tud szolgálni, illetve a rendelések is ellenőrizhetőek.

Törzsvásárlóink számára elindítottuk a Békás Plusz Programot, melynek célja, hogy a kiemelt partnereket - akik hűséges vásárlói a cégnek, széles termékválasztékot vásárolnak a Békás Kft.től - tovább segítse a növekedés és a piaci siker útján oly módon, hogy fejlődésüket, piaci megjelenésüket támogatja, ahhoz segítséget nyújt; pl. egyedi tervezésű marketingeszközökön, oktatásokon keresztül.

Árképzési politikánkkal és rendszeres akcióinkkal versenyképes árakat nyújtunk. Következetesen azon dolgozunk, hogy a saját magunkkal szemben állított minőségi elvárásoknak és minden vevői igénynek megfeleljünk.

 

Történet

1989

A Békás Gmk. megalapítása, egy 50 m2-es garázsban, kezdetben csak fagylaltok és tölcsérek értékesítésével foglalkozott a cég.

1995

Nagyobb telephely, bővült a termékválaszték cukrászati és pékipari alapanyagokkal

1997

Kb. 2 000 termékre bővült a kínálat, új, 2 000 m2-es raktárban folytatta a cég a működését.

Import tevékenység kezdete.

2003

A Békás Kft. a jelenlegi budapesti telephelyére költözött.

Új üzletággal bővült a portfolió: gasztronómiai alapanyagok forgalmazását is megkezdte a cég.

2004

Megkezdte működését a győri kirendeltség.

2005

A Békás Kft. bevezette a Navision vállalat irányítási rendszert.

2008

Új kirendeltség nyílt Nyíregyházán.

2010-2011

Folyamatosan bővült a budapesti telephely: komissiózó tér, hűtőraktár, mélyhűtőraktár, új irodák építése.

2014

Megnyílt a keszthelyi telephely.

2015

Elindult az Unilog,  a Békás Kft. integrált raktár informatikai rendszere, amellyel a termékek közel 100 % pontos nyomon követhetősége valósult meg.

2016

Megnyílt a szolnoki telephely.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
 • Katalógusok

  Töltse le legfrissebb katalógusainkat és ismerje meg termékeinket!

  Tovább
 • Receptek

  Töltse le beszállítóink receptötleteit, illetve tájékozódjon a legújabb termékekről, és próbálja ki őket!

  Tovább
 • Árváltozások

  Ismerje meg a fontosabb termékkörök, márkák közeljövőben várható árváltozásait, valamint az ezeket befolyásoló piaci információkat.
  Tovább
 • Adok-veszek

  Cukrászati, pékipari és konyhai felszerelések. Válogasson az ajánlatok közül vagy töltse fel eladni kívánt eszközeit!

  Tovább
Hírek
Kenyér sommelier bemutató

Kenyér sommelier bemutató

Az első kenyér sommelier bemutató Magyarországon

Magyarország tortái

Magyarország tortái

Ön emlékszik Magyarország tortáira?

Békás Kft. | Minden jog fenntartva © | All rights reserved | Weboldalt készítette: X-Page